AutomateWorks 6 julkaistu

AutomateWorks 6
11.9.2019

Suunnittelun automatisointityökalu AutomateWorksista on julkaistu uusi pääversio, AutomateWorks 6. Uusi versio sisältää useita merkittäviä parannuksia, joilla teet suunnittelun prosessien automatisoinnin entistäkin tehokkaammin.

AutomateWorks 6 - yli 35 uutta komentoa ja merkittävä nopeusero

Konfiguraattorin ajamiseen käytetty moottori on uusittu, ja tämän seurauksena konfiguraattorien ajaminen on merkittävästi aikaisempaa nopeampaa. Konfiguraattorin voi ajaa SolidWorksin Add-Inin sisällä, jolloin nopeusero aikaisempaan AutomateWorks 4 –versioon voi olla jopa 5-kertainen. Uusittu moottori tuo mukanaan yli 35 uutta komentoa. Pitkän komentojonon voi järjestää aliohjelmiin, kokoonpanon kopioiminen onnistuu kätevästi Pack & Go-komennolla ja dokumentteja voi käsitellä SOLIDWORKS PDM-järjestelmän kassakaapissa. Konfiguraattorin muokkaus ja ajaminen onnistuu nyt AutomateWorksin käyttöliittymän sisällä, mikä helpottaa erityisesti konfiguraattorin kehitystyötä.

Uutta! Selainpohjainen käyttöliittymä ja avoin ohjelmointirajapinta

Konfiguraattorien etäajoon tarkoitettu AutomateWorks Server on toteutettu kokonaan uudella tekniikalla. Konfiguraattoreita voi ajaa ja niiden tilaa voi seurata selainpohjaisella käyttöliittymällä, jota voi käyttää esimerkiksi tarjouskuvien luomiseen asiakkaan luona. AutomateWorks Serverin avoin ohjelmointirajapinta avaa uusia mahdollisuuksia: voit kytkeä suunnittelun automatisoinnin moderneihin pilvipalveluihin, kuten myyntikonfiguraattoriin.

AutomateWorks 6:sta kuulet lisää versioseminaarissa

Haluatko tietää tarkemmin AutomateWorks 6:n uusista ominaisuuksista? Näet automaatin  versioseminaarissa – ilmoittaudu ja tule mukaan! Voit lukea teknisistä yksityiskohdista tarkemmin suomenkielisestä What’s New -dokumentista.

AutomateWorksin asennuspaketti on ladattavissa lataussivulta.

Oletko kiinnostunut suunnittelun automatisoinnista? Ota yhteyttä, kerromme aiheesta mielellämme lisää!