CadWorks mukana SOLIDWORKS World 2019 -tapahtumassa Dallasissa

SOLIDWORKS Dallas
15.2.2019

CadWorks osallistui SOLIDWORKSin järjestämään SOLIDWORKS World 2019 -tapahtumaan 10. – 13.2. Dallasissa, Yhdysvaltain Texasin osavaltiossa. Yhteensä yli sata SOLIDWORKSin yhteistyökumppania ympäri maailmaa ovat kokoontuneet tapahtumaan ja sen yli 250:een tekniseen koulutussessioon verkostoitumisen lisäksi.


Kumppanien lisäksi tapahtuma on suunnattu myös muille SOLIDWORKS-yhteisön jäsenille, kuten insinööreille, alan johtajille ja lehdistölle, antaen heille mahdollisuuden tavata kasvotusten ja jakaa intohimoaan muun muassa oppimiseen, insinöörityöhön, valmistukseen ja innovaatioihin.

CadWorksin henkilöstö SOLIDWORKS-tapahtumassa


CADWORKSin osaaminen on valuuttaa maailmalla – palkittiin 3D-mallinnuskilpailussa


Myös CadWorks on osallistunut tähän tapahtumaan edistääkseen innovointiaan ja inspiroituakseen entisestään alansa muutoksen tekijänä ja toteuttajana.

CadWorksin tekninen asiantuntija Heikki Leivo palkittiin sijoituttuaan kolmanneksi tapahtuman Model Mania -mallinnuskilpailun Reseller -kategoriassa.

Kilpailun tarkoituksena oli mallintaa Lenovon sponsoroima osa piirroksen perusteella, tehdä siihen muutos ja tehdä siitä simulaatio.

Lue lisää tapahtumasta täällä: https://sww.solidworks.com/solidworks-world-2019/


Katso video kilpailusta ja Heikin palkitsemisesta täällä: https://youtu.be/qK18wW4SJk0