CadWorksin henkilökunta kouluttautuu 3DEXPERIENCE -alustan saloihin!

CadWorks 3DExperience koulutus
27.8.2019

Koko henkilökuntamme osallistuu koulutukseen, joten tukipalvelussa saattaa esiintyä pientä viivettä keskiviikkona ja torstaina 28. ja 29. elokuuta.

Saamme Järvenpään toimistolle kansainvälisiä vieraita, kun Dassault Systemes SOLIDWORKSin asiantuntijat kouluttavat CadWorksin henkilökuntaa pilvipohjaisesta 3DEXPERIENCE -alustasta keskiviikkona ja torstaina 28. ja 29.9.

 

Mikä 3DEXPERIENCE-ALUSTA?

•    3DEXPERIENCE -alusta (Platform) on Dassault Systemesin pilvipohjainen ekosysteemi, johon kaikki Dassaultin nykyiset ja tulevat ohjelmistotuotteet kytkeytyvät.

•    Meille tutun SOLIDWORKS-tuoteperheen lisäksi alustaan on kytketty koko Dassaultin nykyinen tuoteportfolio muun muassa: Catia (3D-suunnittelu), Enovia (tuotetiedon hallinta), Delmia (tuotanto), Simulia (simulointi) ja 3DVia (markkinointi).

•    Alustan työkaluvalikoima laajenee voimakkaasti ja se sisältää tällä hetkellä jo useita satoja edellä mainittujen tuoteperheiden työkaluja (Apps). Niiden avulla on viime vuosina automatisoitu muun muassa suurten auto- ja lentokonevalmistajien tuotekehitys-, valmistus- ja tilaus/toimitus -prosesseja.


•    Nyt jokainen SOLIDWORKS-käyttäjä voi hyödyntää uusia 3D:tä sujuvasti ymmärtäviä pilvipalveluita erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille räätälöidyn 3DEXPERIENCE.Works -tuoteperheen myötä.


UUTTA! Sovelluksia eli ”Appseja” ei hankita yksitellen, vaan henkilöille hankitaan rooleja, jotka vastaavat tosielämän toimenkuvia ja sisältävät kussakin roolissa tarvittavat työkalut.

Pelkkä 3D CAD-ohjelma selaimessa pilvipalveluna ei ole vielä alusta, vaan termiä voidaan käyttää oikeutetusti silloin, kun kokonaiset liiketoimintaprosessit voidaan mallintaa, optimoida, suorittaa ja automatisoida alustan ohjelmistotyökaluilla (Apps).

3Dexperience platform

Koko henkilökuntamme osallistuu koulutukseen, joten tukipalvelussa saattaa esiintyä pientä viivettä keskiviikkona ja torstaina 28. ja 29. elokuuta.

Haluatko kuulla lisää 3DEXPERIENCE -alustasta? Ota meidät seurantaan somessa! Kerromme aiheesta lisää loppuvuoden aikana!


CadWorksin Twitter, LinkedIn, Facebook