Etsimme SOLIDWORKS-ohjelmistomyyjää Järvenpäähän

CadWorks etsii uusia työntekijöitä
9.1.2019

Etsimme SOLIDWORKS-ohjelmistomyyjää Järvenpäähän
 

CadWorks Oy toimittaa SOLIDWORKS-ohjelmistoja ja kehittää sitä tukevia omia lisäsovelluksia suunnittelevan ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme menestymään kouluttamalla, konsultoimalla ja tukemalla kaikissa 3D-informaation hyödyntämiseen liittyvissä kysymyksissä. Olemme 100 %:sti suomalainen SOLIDWORKS-jälleenmyyjä, jonka osaamisen takana on yli 20 vuoden kokemus. Olemme vieneet läpi yli 1000 järjestelmätoimitusta eri aloilla toimiville ja eri kokoisille yrityksille.

Edustamamme SOLIDWORKS on maailman suosituin suunnitteluohjelmisto, joka kattaa 3D-mekaniikkasuunnittelun ja muotoilun lisäksi integroituja tuotteita mm. tiedonhallintaan, lujuus- ja virtaussimulointiin, dokumentointiin ja sähkösuunnitteluun. Järjestelmällä on Suomessa tuhansia asiakasyrityksiä ja maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa käyttäjää.

Haemme tuotekehitysprosessit tuntevaa ohjelmistomyyjää


Tehtävänäsi on vastata SOLIDWORKS-ohjelmistojen myynnistä uusille asiakkaille koko Etelä-Suomen alueella. Asemapaikkasi on Järvenpää, mutta liikut aktiivisesti alueellasi usein yhdessä CadWorksin teknisten asiantuntijoiden kanssa. Työskentelet proaktiivisesti ja itsenäisesti myyntitavoitteistasi vastaten, mutta osallistut myös sisäisen toimintaamme jatkuvaan kehittämiseen. Yhteistyömme päämiehen kanssa on tiivistä ja kansainvälisessä SOLIDWORKS-perheessä kommunikointikieli on englanti.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI) ja erityisesti arvostamme vuosien varrella karttunutta näkemystä ja kokemusta valmistavan teollisuuden tuotekehityksestä, suunnittelu- ja toimitusprosesseista ja niissä käytettävistä tietojärjestelmistä. Asioit luontevasti niin yritysten johdon kuin suunnittelun ja tuotekehityksen avainhenkilöidenkin kanssa. Sinulla on sisäinen missio saada uusia tyytyväisiä SOLIDWORKS-tuotteiden käyttäjiä ja auttaa yrityksiä kehittämään tuotteita, jotka käyvät paremmin kaupaksi jatkuvasti kovenevassa kilpailussa.

 

Tarjoamme osaavan ja rennon työyhteisön Keski-Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä. CadWorksin arvoihin kuuluu, että pidämme henkilökunnasta hyvää huolta ja tavoittelemme pitkäaikaisia työsuhteita. Cadworksiläisen keskimääräinen työuran pituus onkin pitkälle yli 10 vuotta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa toimitusjohtaja Esko Simpanen, 050-3315 774, varmimmin tavoitettavissa torstaisin ja perjantaisin klo 9-11. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.2.2019 mennessä esko.simpanenatcadworks.fi. Muista mainita kummastako tehtävästä olet kiinnostunut (ohjelmistomyyjä vai tekninen asiantuntija).