Nähdään 3DEXPERIENCE World -tapahtumassa helmikuussa!

Cadworksin väki SOlidworks WOrld-tapahtumassa
17.1.2020

Helmikuun alussa suuri osa asiantuntijoissamme suuntaa jälleen Yhdysvaltoihin, kun jo perinteeksi muodostunut, maailman suurin SOLIDWORKS-yhteisön tapahtuma järjestetään tällä kertaa Nashvillessä 9.-12. helmikuuta.

Lähdemme mukaan tänä vuonna laajalla osallistujajoukolla, sillä 3DEXPERIENCE -alusta on merkittävä ja voimakkaasti laajeneva uutuus.

- Esko, CadWorksin toimitusjohtaja

Aikaisemmin SOLIDWORKS World -nimellä tunnettu tapahtuma on tänä vuonna 3DEXPPERIENCE World. Nimen muutos kuvaa Dassaultin vahvaa panostusta 3DEXPERIENCE -alustaan ja pilviteknologiaan.

Odotan suurella mielenkiinnolla uusia 3DEXPERIENCE -alustan tuotejulkistuksia nimenomaan SOLIDWORKS -asiakkaille. Tällä hetkellä tarjolla on pilvipohjaista tiedon- ja projektinhallintaa sekä virtuaalista testausta. Dassaultin muiden brändien niin sanottuja käyttäjärooleja ja sovelluksia alustalla on jo yli 300.

 

Mikä 3DEXPERIENCE-ALUSTA?

  • 3DEXPERIENCE -alusta (Platform) on Dassault Systemesin pilvipohjainen ekosysteemi, johon kaikki Dassaultin nykyiset ja tulevat ohjelmistotuotteet kytkeytyvät.
  • Meille tutun SOLIDWORKS-tuoteperheen lisäksi alustaan on kytketty koko Dassaultin nykyinen tuoteportfolio muun muassa: Catia (3D-suunnittelu), Enovia (tuotetiedon hallinta), Delmia (tuotanto), Simulia (simulointi) ja 3DVia (markkinointi).
  •  Alustan työkaluvalikoima laajenee voimakkaasti ja se sisältää tällä hetkellä jo useita satoja edellä mainittujen tuoteperheiden työkaluja (Apps). Niiden avulla on viime vuosina automatisoitu muun muassa suurten auto- ja lentokonevalmistajien tuotekehitys-, valmistus- ja tilaus/toimitus -prosesseja.
  •  Nyt jokainen SOLIDWORKS-käyttäjä voi hyödyntää uusia 3D:tä sujuvasti ymmärtäviä pilvipalveluita erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille räätälöidyn 3DEXPERIENCE.Works -tuoteperheen myötä.