Osallistu CadWorksin kevään huippukursseille kotoa käsin

etätyö
7.4.2020

Meiltä saat henkilökohtaista ja käytännönläheistä opetusta – poikkeustilanteesta huolimatta! Kiitosta keränneet tutut ja kokeneet kouluttajat ja pieni ryhmäkoko ovat edelleen käytettävissäsi – uutta on vain se, että nyt osallistujat saapuvat Järvenpään kurssiluokkaan virtuaalisesti.


CadWorksin kevään kurssit järjestetään verkon yli, mutta ne ovat kaikkea muuta kuin perinteisiä yksinopiskeltavia online-kursseja. Saat yksilöllistä opetusta reaaliaikaisesti koko kurssin ajan, sillä kouluttajamme on fyysisesti läsnä kurssiluokassa. Hän seuraa kurssilaisten etenemistä ja opastaa harjoituksissa tarvittaessa.


”Olemme hioneet tapaamme pitää koulutuksia jo vuosia, ja ne ovatkin todella pidettyjä. Poikkeustilanteessa halusimme tarjota täysin samanlaiset koulutusolosuhteet osallistujille kuin normaalistikin. Ainoana erona on, että osallistuja on mukana etäyhteyden välityksellä”, kouluttaja Benjamin Peled kertoo.  

 
Kuva visualisointikurssilta. Kuvan otti kurssin kouluttaja Benjamin Peled.

Ensimmäisestä etäkurssista hitti


Pilotoimme etäkurssin hiljattain Benjamin Peledin visualisointikurssilla, ja saamamme palaute oli erittäin positiivista.


”Mielestäni etäkoulutus toimi vallan mainiosti. En muista, että olisi ollut mitään teknisiä ongelmia. Aluksi oli hieman kouluttajan äänen laadun kanssa virittämistä, mutta sekin ratkesi, kun kouluttaja vaihtoi headsetin. Kaiken kaikkiaan kokemus oli erittäin positiivinen. Minulla on kotona käytössä 4G-yhteys, ja se riitti ihan hienosti kaistan puolesta, vaikka samassa yhteydessä oli myös kaksi etäkoululaista hoitamassa koulutehtäviään yhtä aikaa"

Etänä CadWorksin visualisointikurssille osallistunut Hannu Mella-Aho, Lappset

Benjamin oli paikalla CadWorksin kurssiluokassa edessään osallistujien näyttöruudut. Sekä kouluttaja että osallistujat olivat yllättyneitä, kuinka vähän virtuaalisesti järjestetty kurssi poikkesi aiemmista. Virtuaalikursseille onkin jo suunnitteilla jatkoa myös poikkeusolojen päätyttyä.


”Koulutuksen toimivuus yllätti itseni tosi positiivisesti. Kun tilanne normalisoituu, aiomme jatkaa käytäntöä ja tarjota halukkaille mahdollisuutta osallistua kursseille etänä. Näin myös kauempana asuvat voivat osallistua matalalla kynnyksellä”, kertoo Peled.

Näin etäosallistuminen koulutukseen toimi käytännössä:

  • Ilmoittautuessasi saat perusteelliset ja helpot ohjeet, kuinka etäyhteys asennetaan ja käynnistetään.
  • Kurssilla käytössäsi on kurssiluokan SOLIDWORKS-työasema, joten sinun ei tarvitse asentaa koneellesi erillisiä ohjelmia kurssipäivää varten.
  • Kurssin kouluttaja vetää koulutuksen CadWorksin koulutusluokassa Järvenpäässä. Hänellä on jatkuva näkymä osallistujien näyttöruudulle.
  • Voit pyytää kouluttajan avukseen koska tahansa ja kouluttaja pystyy esimerkiksi operoimaan koneellasi jota etäkäytät    

Nähdään kevään kursseilla!

 

"Kiitos Lari koulutuksesta. Olet alasi rautainen ammattilainen. Ilman koulutuksiasi ei minulla olisi tätä osaamista, jota olen päässyt jo hyödyntämään. Kiitos myös muille kouluttajille, joilta olen saanut koulutusta osalleni.

Aikaisempaa kokemusta tästä alasta minulla ei ole ollut, eikä edes tietämystä. Tulin ihan puskista mukaan oman kiinnostukseni myötä näin 53-vuotiaana."

Kurssipalaute, kevät 2020

Lue lisää aiheesta