Tule meille töihin! Haussa tekninen asiantuntija ja SOLIDWORKS-ohjelmistomyyjä Järvenpäähän

CadWorks rekrytoi
9.1.2019

CadWorks rekrytoi!

Vuosi CadWorksilla on käynnistynyt vauhdikkaasti ja nyt meillä olisi kaksi avointa työpaikkaa huipputekijöille. Haussa on tekninen asiantuntija sekä ohjelmistomyyjä osaksi SOLIDWORKSiin intohimolla ja innostuksella suhtautuvaa työporukkaa.

SOLIDWORKS ohjelmistomyyjä

Tehtävänäsi on vastata SOLIDWORKS-ohjelmistojen myynnistä uusille asiakkaille koko Etelä-Suomen alueella. Asemapaikkasi on Järvenpää, mutta liikut aktiivisesti alueellasi usein yhdessä CadWorksin teknisten asiantuntijoiden kanssa. Työskentelet proaktiivisesti ja itsenäisesti myyntitavoitteistasi vastaten, mutta osallistut myös sisäisen toimintaamme jatkuvaan kehittämiseen. Yhteistyömme päämiehen kanssa on tiivistä ja kansainvälisessä SOLIDWORKS-perheessä kommunikointikieli on englanti.

Lisätiedot ja hakuohjeet >>

Tekninen asiantuntija

Tehtävänäsi on toimia mm. kouluttajana ja teknisenä asiantuntijana SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Simulation tai SOLIDWORKS PDM -ohjelmistoille. Lopullinen toimenkuva sovitetaan osaamiseesi ja tavoitteisiisi sopivaksi. Meillä sinulla on mahdollisuus sertifioitua todelliseksi SOLIDWORKS-guruksi, joka, asiakkaamme sanoin, ”syö 3D:tä aamiaiseksi” Asemapaikkasi on Järvenpää. Yhteistyömme päämiehen kanssa on tiivistä ja kansainvälisessä SOLIDWORKS-perheessä kommunikointikieli on englanti.

Lisätiedot ja hakuohjeet >> 

Tarjoamme osaavan ja rennon työyhteisön Keski-Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä. CadWorksin arvoihin kuuluu, että pidämme henkilökunnasta hyvää huolta ja tavoittelemme pitkäaikaisia työsuhteita. Cadworksiläisen keskimääräinen työuran pituus onkin pitkälle yli 10 vuotta.

Uusimme sisustusta Järvenpään tiloissamme. Design by SOLIDWORKS Part, Assembly and Drawing.
Uusimme sisustusta Järvenpään tiloissamme.
Design by SOLIDWORKS Part, Assembly and Drawing.