Tule meille töihin! Haussa tekninen SOLIDWORKS-asiantuntija

CadWorks rekrytoi
9.1.2019

Oletko sinä uusi tekninen SOLIDWORKS-asiantuntijamme?

CadWorks Oy toimittaa SOLIDWORKS-ohjelmistoja ja kehittää sitä tukevia omia lisäsovelluksia suunnittelevan ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme menestymään kouluttamalla, konsultoimalla ja tukemalla kaikissa 3D-informaation hyödyntämiseen liittyvissä kysymyksissä. Olemme 100 %:sti suomalainen SOLIDWORKS-jälleenmyyjä, jonka osaamisen takana on yli 20 vuoden kokemus. Olemme vieneet läpi yli 1000 järjestelmätoimitusta eri aloilla toimiville ja eri kokoisille yrityksille.

Edustamamme SOLIDWORKS on maailman suosituin suunnitteluohjelmisto, joka kattaa 3D-mekaniikkasuunnittelun ja muotoilun lisäksi integroituja tuotteita mm. tiedonhallintaan, lujuus- ja virtaussimulointiin, dokumentointiin ja sähkösuunnitteluun. Järjestelmällä on Suomessa tuhansia asiakasyrityksiä ja maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa käyttäjää.

Haemme SOLIDWORKS 3D CAD -asiantuntijaa, joka haluaa huippuosaajaksi


Tehtävänäsi on toimia mm. kouluttajana ja teknisenä asiantuntijana SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Simulation tai SOLIDWORKS PDM -ohjelmistoille. Lopullinen toimenkuva sovitetaan osaamiseesi ja tavoitteisiisi sopivaksi. Asemapaikkasi on Järvenpää. Yhteistyömme päämiehen kanssa on tiivistä ja kansainvälisessä SOLIDWORKS-perheessä kommunikointikieli on englanti.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI) ja olet käyttänyt SOLIDWORKS- tai ainakin vastaavia 3D-ohjelmistoja jo aikaisemmissa tehtävissäsi. Sinulla on intohimoa lisätä osaamistasi huippuasiantuntijaksi asti. Meillä sinulla on mahdollisuus sertifioitua todelliseksi SOLIDWORKS-guruksi, joka, asiakkaamme sanoin, ”syö 3D:tä aamiaiseksi”. Lisäksi koulutat taitavasti ja tarjoat ylpeänä asiakkaillemme viiden tähden tukipalveluamme.

Tarjoamme osaavan ja rennon työyhteisön Keski-Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä. CadWorksin arvoihin kuuluu, että pidämme henkilökunnasta hyvää huolta ja tavoittelemme pitkäaikaisia työsuhteita. Cadworksiläisen keskimääräinen työuran pituus onkin pitkälle yli 10 vuotta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa toimitusjohtaja Esko Simpanen, 050-3315 774, varmimmin tavoitettavissa torstaisin ja perjantaisin klo 9-11. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.2.2019 mennessä esko.simpanenatcadworks.fi. Muista mainita kummastako tehtävästä olet kiinnostunut (ohjelmistomyyjä vai tekninen asiantuntija).