SOLIDWORKS VISUALIZE – RÄVÄKKÄÄ RENDERÖINTIÄ

Solidworks visualize
28.11.2019

Valokuvantarkkoja tuotekuvia, animaatioita ja presentaatioita, joilla herätät 3D-mallisi eloon!

Miksi SOLIDWORKS Visualize?

SOLIDWORKS Visualize mahdollistaa 3D-datan hyödyntämisen ja valokuvatarkan materiaalin luonnin nopeasti ja helposti kuviksi, animaatioiksi, interaktiiviseksi verkkomateriaaliksi, ja jopa virtuaalitodellisuudeksi.

Helppokäyttöisessä Visualizessa on SOLIDWORKS:stä tuttu käyttöliittymä. Täyden tehon ja nopeamman ulosmitattavan hyödyn Visualizesta saat luonnollisesti päivän mittaisella intensiivisellä kurssillamme, jossa käydään läpi oleellisimmat Visualizen ominaisuudet käytännön esimerkein.

Visualizen käyttö ei vaadi laajaa SOLIDWORKS-osaamista, joten se voidaan jalkauttaa organisaatioon muidenkin kuin suunnittelijoiden käyttöön. Visualizea voi ja pystyy siis käyttämään myös ilman aiempaa SOLIDWORKS-kokemusta. Monesti sitä käyttävätkin esimerkiksi käyttöohjeiden tai manuaalien laatijat tai markkinointiosasto. Käytön laajentamista myös muille osastoille tukee erillinen lisensointi. Lisäksi se voidaan asentaa useammalle koneelle verkkolisenssin ansiosta.

Katso lyhyt video miltä Visualize näyttää käytännössä:

SOLIDWORKS Visualize on paketoitu kahteen eri lisenssityyppiin:

SOLIDWORKS Visualize Standard: tämä hieman kevyempi lisenssityyppi tulee jokaisen SOLIDWORKS Professional ja SOLIDWORKS Premium lisenssin ”kylkiäisenä”.

SOLIDWORKS Visualize Professional: laajempi Professional on erikseen ostettavissa. Se  tuo mukanaan lukuisia lisäominaisuuksia, joista poimin alle suosikkini:
•    Animaatiot, jotka voit importoida myös SOLIDWORKSistä
•    Tuki Visualize Boostille, josta lisää myöhemmin tässä tekstissä  
•    Interaktiiviset ja panoraamiset tuotokset
•    Virtuaalitodellisuus
•    Renderöintijonot
•    Konfiguraatiot

Kattava vertailu lisenssityyppien väliltä löytyy täältä.

SOLIDWORKS Visualize Boost

Jo aiemmin mainittu Boost on Visualizen lisäosa, joka siis ikään kuin jakaa renderöintikuorman verkkoon määritetyille koneille. Näin ollen käyttäjän konetta ei tarvitse varata ja kuormittaa raskailla renderöinneillä, jotka voivat kestää tunteja (aika = rahaa).

Boost on erillinen asennus - ja kuten mainittua - erillinen lisäosa Visualize Professionaliin. Se tuleekin siis asentaa erilliselle koneelle/koneille. Jokainen Visualize Professional-paketti sisältää yhden Boost-lisenssin!


Lisäinfoa aiheesta saatte ottamalla meihin yhteyttä. Kannattaa myös kysäistä seuraavasta Visualize-kurssista.

Kuvankaunista joulunodotusta toivottaen,
Niklas Hellman