Ota käyttöön

Etsitkö kumppania sujuvaan käyttöönottoon?

Ota käyttöönEtsitkö kumppania sujuvaan käyttöönottoon?

Ota käyttöön SOLIDWORKS, jonka avulla yrityksesi tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä tuotteita nopeasti markkinoille. CadWorks auttaa pitkällä kokemuksella valitsemaan oikean ohjelmistokokonaisuuden, joka sopii tarpeisiisi myös tulevaisuudessa.

”CadWorks valikoitui järjestelmätoimittajaksemme asiantuntevan myyjän ansiosta. Tuote on hyväksi koettu ja käyttöönotto meni hyvin ilman viivästyksiä. Asiantuntemus ja perehdytykset käyttöönottovaiheessa olivat hyviä. Olimme hankkimassa yhdelle suunnittelijalle ohjelmistoa. Hänellä oli SOLIDWORKSista jo kokemusta, joten pääsimme nopeasti töihin. CadWorks on hyvä asiantunteva talo, asiat hoituvat ja heidän kanssaan on miellyttävää asioida.” - Seppo Raassina

”Järjestelmän käyttöönotto on mennyt hyvin. Cadworksin myynti on ollut hyvinkin avulias ja auttanut aina kun mahdollista. Cadworksin tuki on toiminut hyvin. ” - Suunnittelija

Nopea ja tehokas käyttöönotto on mahdollista vain, kun käyttöönottoa tuetaan perusteellisella koulutuksella ja osaavalla tukipalvelulla. Me CadWorksilaiset pidämme kanssanne huolta siitä, että investointi saadaan tuottamaan nopeasti ja käyttäjät oppivat hyödyntämään uusia työkaluja tehokkaasti.

Miksi kanssamme SOLIDWORKS käyttöön?
 

 • -
  Autamme valitsemaan
  pitkäikäisen ja omiin tarpeisiisi sopivan ohjelmisto-kokonaisuuden kerralla käyttöösi, joka joustaa kasvusi mukana tulevaisuudessakin.
 • -
  CadWorksin kanssa pääset nopeasti ja hallitusti alkuun
  SOLIDWORKSin käytössä: älä opettele itse, kun voit oppia meiltä.
 • -
  Asiantuntijoidemme tuki
  käyttöönotossa ja sen jälkeen hyödynnettävissäsi: apu on aina saatavilla. Kanssamme et koskaan lähde puhtaalta pöydältä, vaan saat käyttöösi kaikki parhaaksi havaitut oppimme ja työmallimme!

Oletko uudistamassa yrityksesi 3D-ohjelmistoa tehokkaamman työn mahdollistamiseksi?

Päivitä ohjelmistosi modernin mallintamisen tasolle kanssamme: Suunnittelun prosessit nopeutuvat ja tehostuvat, säästät aikaa ja parannat tuotteen laatua - suoraviivaisemmat toimintatavat mahdollistavat työkalut nostavat busineksesi uudelle tasolle!

"Yhteistyö CadWorksin kanssa alkoi, koska heillä on kokonaisuus hallussa ja kumppanuus oli helppoa sekä luontevaa heti ensimetreiltä lähtien. Halusimme kokonaisuuden, joka palvelee koko organisaatiota ja kumppaniverkostoa niin, että työvaiheet saadaan kaikilta osin minimoitua ja automatisoitua. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempia myyntimateriaaleja aikaisemmassa vaiheessa, tarkempia ja selkeämpiä asennusohjeita sekä virheettömämpiä toimituksia." -Mervi Kaunisto, Pellon Group Oy

"Kiitos jälleen nopeasta avusta, osaamisenne korkea taso kertoo tuen hintavastaavuudesta, joka on hyvä. Oma IT-tukemme ehti painia ongelman kanssa jo kokonaisen työpäivän." - Jouni Järvinen, suunnittelupäällikkö, Amipac Oy

Miksi 3D-järjestelmän uudistaminen kannattaa?
 

 • -
  Kokonaisprosessin tehokkuus nopeutuu tarkemmalla suunnittelulla: ideat muuntuvat ketterästi tarkoiksi suunnitelmiksi tuotantoon asti, kustannustehokkuuttasi parantaen.
 • -
  Parempi tuotetiedon hallinta pitää tiedot helposti kasassa ja säästää aikaasi: Tieto kulkee 3D-mallien mukana suunnittelijan pöydältä tehtaalle asti. Dokumentaation helppous ja tarkkuus välttää virheet tuotantovaiheessa. 
 • -
  Laadukkaammat myyntimateriaalit nostavat myyntiäsi: Markkinointisi voidaan nostaa uudelle tasolle, havainnollista tuotteesi yhä paremmin!