Keitä olemme

Keitä olemme

CadWorks lyhyesti

Mistä kyse

Mistä kyse

Olemme Järvenpäässä toimiva, alan parhaita suunnittelun ohjelmistoratkaisuja ja koulutuspalveluita tarjoava yritys. Tavoitteenamme on varmistaa, että järjestelmätoimituksemme ja koulutuspalvelumme tuovat liiketoimintaasi hyötyjä, jotka konkretisoituvat asiakkaillesi nopeasti markkinoille saatavina laadukkaina ja kilpailukykyisinä tuotteina. Olemme vieneet läpi yli 1 000 järjestelmätoimitusta eri aloilla toimiville, eri kokoisille yrityksille ja organisaatioille. 

Arvot

Arvot

Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme liiketoiminta kehittyy läsnä olevalla ja luotettavalla kumppanuudella. Siksi tärkeimpiä arvojamme ovat luotettavuus ja sitoutuneisuus.

Missio

Missio

Missiomme on varmistaa asiakkaidemme menestys kovassa kansainvälisessä kilpailussa. Huippuasiantuntijamme takaavat, että sertfioidut SOLIDWORKS-tuotteemme vauhdittavat ja helpottavat suunnitteluprosessejasi. Lisäksi kehitämme ja päivitämme ohjelmistojamme jatkuvasti, jotta sinulle syntyy uusia mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaasi.

 

TEEMME HOMMIA HUIPPUSYKKEELLÄ

5,5 M liikevaihto

 

Henkilöstö

 

698 koulutettujen määrä vuonna 2017

 

15 v omaa ohjelmistokehitystä

 

Yli 6000 koulutettua vuodesta 1996

 

265 vuotta cad-osaamista

 

30 Solidworks-sertifikaattia

 

100/100 kaikissa SOLIDWORKS-päämieskyselyn 5 kategoriassa

 

2400 kahvikupillista kuukaudessa

 

 

yli 200 pdm käyttöönottoa

MEILLE MYÖNNETYT PALKINNOT

Avainlippu

 

Koodia Suomesta

 

AAA

 

Suomen Vahvimmat

 

Menestyjäyritys

 

Certified Solution Partner

 

Certified Gold Product

 

Authorizer Reseller

 

“It really is a pleasure to work with such a professional organisation. CADWORKS always puts the customer at the forefront of its strategy and is truly assisting in helping those companies improve their business processes.” - James ASLIN, Territory Sales Manager, Nordics and Baltics Dassault Systèmes SOLIDWORKS Corporation