Keitä olemme

Keitä olemme

CadWorks lyhyesti

Mistä kyse

Mistä kyse

Olemme 100 %:sti suomalainen SOLIDWORKS-jälleenmyyjä, jonka osaamisen takana on yli 20 vuoden kokemus. Tavoitteenamme on varmistaa, että järjestelmätoimituksemme, omat lisäsovellukset ja tekniset tukipalvelumme tuovat liiketoimintaasi hyötyjä, jotka konkretisoituvat nopeasti markkinoille saatavina ja kilpailukykyisinä tuotteina. Olemme vieneet läpi yli 1000 järjestelmätoimitusta eri aloilla toimiville ja eri kokoisille yrityksille.

Edustamamme SOLIDWORKS on maailman suosituin suunnitteluohjelmisto, joka kattaa 3D-mekaniikkasuunnittelun ja muotoilun lisäksi integroituja tuotteita mm. tiedonhallintaan, lujuus- ja virtaussimulointiin, dokumentointiin ja sähkösuunnitteluun. Järjestelmällä on Suomessa tuhansia asiakasyrityksiä ja maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa käyttäjää.
 

Arvot

Missio

CadWorks toimittaa SOLIDWORKS-ohjelmistoja ja kehittää sitä tukevia omia lisäsovelluksia suunnittelevan ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. CadWorks auttaa asiakkaitaan menestymään kouluttamalla, konsultoimalla ja tukemalla kaikissa 3D-informaation hyödyntämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Missio

Arvot

Yhdessä tekemällä varmistamme, että asiakas saa nopean ja asiantuntevan avun. Mottomme tukipalvelussa: En vastaa ”ei pysty” mahdottomaltakaan kuulostavaan kysymykseen ennen kuin varmistan kollegalta!

Oli kyseessä sitten yhden käyttäjän yritys tai iso pörssiyhtiö, kaikki asiakkaamme ovat samanarvoisia ja ansaitsevat vastinetta investoinnilleen.

Pidämme henkilökunnasta hyvää huolta ja tavoittelemme pitkäaikaisia työsuhteita. Cadworksiläisen keskimääräinen työuran pituus onkin pitkälle yli 10 vuotta.

 

TEEMME HOMMIA HUIPPUSYKKEELLÄ

5,5 M liikevaihto

 

Henkilöstö

 

työhyvinvointikyselyn tulos

 

15 v omaa ohjelmistokehitystä

 

Yli 6000 koulutettua vuodesta 1996

 

265 vuotta cad-osaamista

 

yli 200 pdm käyttöönottoa

 

95/100 päämiestyytyväisyyskyselyssä

 

2400 kahvikupillista kuukaudessa

 

 

 

MEILLE MYÖNNETYT PALKINNOT

Avainlippu

 

Koodia Suomesta

 

AAA

 

Suomen Vahvimmat

 

Menestyjäyritys

 

Certified Solution Partner

 

Certified Gold Product

 

Authorizer Reseller

 

“It really is a pleasure to work with such a professional organisation. CADWORKS always puts the customer at the forefront of its strategy and is truly assisting in helping those companies improve their business processes.” - James ASLIN, Territory Sales Manager, Nordics and Baltics Dassault Systèmes SOLIDWORKS Corporation