AutomateWorks

”AutomateWorksilla generoin lopputuotetta vastaavat kuvat ja tarkat mittatiedot tarjouksen oheen. Mitä tarkempaa tarjousmateriaalia asiakkaalle toimitetaan, sitä vähemmän asiakkaalla on kysyttävää ja sitä vähemmän jää tulkinnanvaraa. Teknisiin spekseihin liittyvä varmistelu on meillä selvästi vähentynyt.” Aarne Hautajärvi, tuotantopäällikkö, Meka Pro Oy

”AutomateWorksin käyttö suunnittelun työkaluna säästää merkittävästi aikaa. Suurimpien komponenttien suunnitteluun kului ennen yli 2 000 tuntia. Automaateilla suunnitteluun kuluva aika on vähentynyt alle puoleen.” Pasi Yli-Hemminki, painerunkosuunnittelupäällikkö, Valmet

  • Nopeuta suunnittelun läpimenoaikaa jopa 99,5 %! Automaatti hoitaa tylsän ja virhealttiin rutiinityön.
  • Tuota tarkat tuotekuvat myynnin tarpeisiin ilman CAD-osaamista! Asiakas saa havainnollisen tarjouksen nopeasti.
  • Erittäin helppokäyttöinen! Sinä syötät vain lähtöarvot ja automaatti laskee muutokset komponenteissa.

Automatisoi suunnittelun rutiinitehtävät AutomateWorksilla:

Suunnittelutiimin aikaa säästyy olennaiseen

Tehosta suunnittelua ja vähennä suunnitteluun kuluvaa aikaa valjastamalla AutomateWorks vakiotuotteiden asiakaskohtaiseen räätälöintityöhön. Suunnittelun tuotekohtaiset rutiinitehtävät automatisoimalla säästät suunnittelun resursseja tuotekehitykseen.

Tieto on laadukasta ja virheetöntä

Aiemmin mitta- ja konfiguraatiomuutokset piti syöttää manuaalisesti, mikä lisäsi virheiden todennäköisyyttä. AutomateWorks eliminoi inhimillisen virheen mahdollisuuden, kun muutokset päivittyvät automaattisesti. Kun piirustusten ja osaluetteloiden tiedot ovat tarkkoja, eivät mittavirheet haittaa tuotannon työtä ja lopputuloksena on laadukkaampi tuote.

Luo visuaaliset myyntikuvat vaivattomasti

Automaatiotyökalun käyttö on yksinkertaista eikä vaadi CAD-osaamista. Alkutiedot syöttämällä automaatti tuottaa yksityiskohtaiset kuvat myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin. Näin myynti saa laadittua helposti hahmotettavan visuaalisen tarjouksen nopeasti, ja asiakas todella tietää, mitä on ostamassa.

Näin helppoa se on!

Syötät vain konfiguraattoriin päämitat ja muut lähtöarvot, ja ohjelma laskee muutokset tuoterakenteen yksittäisissä komponenteissa.

  • Yhdellä helpolla toimenpiteellä muutokset päivittyvät automaattisesti kokoonpanon kaikkiin 3D-malleihin, 2D-piirustuksiin, polttoleikkaustiedostoihin, osaluetteloihin ja visualisoituihin tarjouskuviin.
  • Tallenna 3D-mallit ja piirustukset tarpeesi mukaan esimerkiksi PDF-, DWG-, DXF-, eDrawings-, IGES-, STEP- tai JPG-muotoon.

Hyödynnä AutomateWorksin aikaa säästävät ja helppokäyttöiset ominaisuudet:

Komentojono SOLIDWORKS 3D -mallin ohjaamiseen

Komentojono on helposti hahmotettava ja visuaalinen tapa ohjata 3D-mallia. Ominaisuudella toteutetaan 3D-mallin muokkaus samaan tapaan kuin suunnittelija tekisi manuaalisestikin, mutta murto-osassa siihen kuluvasta ajasta. Kun automaatti hoitaa suunnittelutyön rutiinit, aikaa säästyy mielekkääseen tekemiseen kuten tuotekehitykseen.

Linkitystyökalu komentojonon muodostamiseen

Linkitystyökalu mahdollistaa helpon ja intuitiivisen toteutuksen. Komentoja ei tarvitse muistaa ulkoa tai kirjoittaa käsin, vaan ohjattavien parametrien valinta tapahtuu helposti ja nopeasti suoraan 3D-mallista.

Excel laskennan pohjana

Excel on toimintavarma ja laajalti tuttu ja käytetty ohjelma. AutomateWorks hyödyntää sitä kaavojen ja laskennan pohjana, eikä aikaa tuhlaannu uusien työkalujen käytön opetteluun.

Helppo käyttöliittymä

Kun automaatin tuotekohtainen sovitus on tehty, ei sen käyttö vaadi CAD-osaamista. Tarvitut mitat vain syötetään lomakkeeseen, ja automaatti generoi kuvat. Loppukäyttäjä pystyy ottamaan automaatin avukseen lähes ilman koulutusta ja luomaan yksityiskohtaiset kuvat vaikkapa tarjouksen oheen nopeasti muutamalla klikkauksella.
Nopeuta suunnittelun läpimenoaikaa jopa 99,5 %!

Tarjoamme sinulle ketterän työkalun, jonka hyödyn havaitset arjessasi nopeasti. 


Katso video, miten AutomateWorks toimii!