CustomWorks

  • Minimoi manuaalisen työn! Nimikerakenne muodostuu suunnittelun ohessa automaattisesti
  • Juuri sinulle räätälöity! Lisäosa mukautuu täysin yrityksesi tarpeisiin
  • Erittäin helppokäyttöinen ja ketterä! Käyttöliittymänä toimii SOLIDWORKS

Automatisoi nimiketiedon hallinta CustomWorksilla:

Säästää aikaa ja nopeuttaa suunnittelun läpimenoa

CustomWorks automatisoi rutiineja ja tekee tiedonsiirron vaivattomaksi. Kun rutiinityöt ja attribuuttitietojen manuaalinen syöttäminen minimoidaan, säästyy aikaa varsinaiseen tuotekehitykseen.

Tieto on yhtenäistä ja laadukasta

CustomWorks ohjaa syöttämään tarvittavat nimiketiedot tismalleen oikein ja johdonmukaisesti. Mittatiedot linkitetään suoraan 3D-mallista, jolloin kaikki malliin tehtävät muutokset päivittyvät automaattisesti osaluetteloon, eikä tietoja tarvitse syöttää ja muuttaa erikseen käsin. Järjestelmän avulla 3D-malliin tallennettu tieto on luotettavaa, laadukasta ja yhdenmukaista, ja säästät pelkästään laatukustannuksissa merkittäviä summia.

Tiedon käyttäminen on helppoa ja mukavaa

CustomWorksin integroitavuus yrityksen muihin tietojärjestelmiin tekee ohjelmistosta helppokäyttöisen. Tiedon noutaminen ja käyttäminen eivät vaadi CAD-osaamista, vaan ohjelma tuottaa tarvittavat piirustukset, listaukset ja tulosteet automaattisesti.

Ominaisuuksien luonti on ketterää

CustomWorksiin luodaan yrityskohtaisia toiminnallisuuksia helposti ohjelman sisäisillä määrittelyillä. Näin saadaan luotua täysin asiakaskohtaisesti räätälöity lisäosa, mutta ilman raskasta ohjelmointiprosessia ja erillisiä asennettavia ohjelmistoja.

Hyödynnä CustomWorksin ketterät ominaisuudet projektin jokaisessa vaiheessa:

  • Ohjelma syöttää ja muokkaa attribuuttitietoja kerralla vaikka koko rakenteelle. Attribuuttitiedot syötetään 3D-malleille kätevästi pudotusvalikoista.
  • Kun tarvitset erilaisia listauksia, kutsut vain 3D-malliin syötetyn tiedon näkyviin haluamassasi muodossa.
  • Ohjelma luo tulostuslistan suoraan kokoonpanon 3D-mallista ja tulostaa kaikki kokoonpanoon liittyvien osien työpiirustukset yhdellä napin painalluksella. 
  • Ohjelma laskee valmistettavien osien määrän ja kirjoittaa tiedon kaikkiin osapiirustuksiin.
  • Käytä olemassa olevaa suunnittelutietoa seuraavan projektin pohjana. Voit kopioida vanhat tiedostot ja päivittää, nimetä ja tallentaa ne yhdenmukaisella tavalla.

CustomWorks automatisoi kaiken tämän:

Nimiketietojen hallinta

CustomWorks syöttää ja muokkaa attribuuttitietoja ja generoi uudet nimikkeet ja nimikenumerot. Nimiketiedot täyttyvät automaattisesti piirustuspohjiin ja osaluetteloihin, eikä tietoja tarvitse syöttää tai muuttaa manuaalisesti. Näin säästät merkittävästi aikaa. Järjestelmässä siirtyvä tieto on laadukasta ja yhdenmukaista, jolloin vältetään virheet tuotantovaiheessa ja lopputuloksena on laadukkaampi tuote.

Suunnittelutiedon uudelleenkäyttö

Suunnittelutiedon kopiointitoiminnolla voit hyödyntää aiemman suunnittelutiedon uusissa projekteissa järjestelmällisellä tavalla. Kun eliminoit päällekkäisen työn ja otat jo olemassa olevasta tiedosta parhaan hyödyn irti, investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Eri tiedostomuotojen luonti

Ohjelma kääntää massa-ajona tiedostot tarpeesi mukaan esim. PDF-, DWG- tai DXF-muotoon. Suunnittelutiedon tulee olla saatavilla eri muodoissa ostoa, tuotantoa, viestintää ja arkistointia varten. Nyt muunnat dokumentit ja piirustukset automaattisesti tarvittavaan muotoon.

Massatulostus

CustomWorks automatisoi projektin dokumenttien tulostamisen. Kaikki projektin työpiirustukset tulostuvat helposti napin painalluksella, eikä tulostaminen vaadi CAD-osaamista.

Linkki MRP/ERP-järjestelmään

CustomWorks yhdistää SOLIDWORKSin yrityksen muihin tietojärjestelmiin. Voit siirtää vaikkapa tuoterakenteet yrityksen ERP-järjestelmään. Tiedon käyttö ei vaadi CAD-osaamista, vaan tiedonsiirto tapahtuu taustalla automaattisesti.

 

Valmistaja
Lisätietoa