DraftSight

​Dassault Systèmes ja SOLIDWORKS tarjoaa kaikille Windows, Mac ja Linux -käyttäjille maksuttoman mutta ammattitasoisen työkalun 2D-suunnitteluun. Myös aloitusoppaat, opetusvideot ja online-tuki ovat maksuttomia. Tämä pienentää 2D-suunnitteluohjelmistojen ylläpito- ja käyttökustannukset murto-osaan kun teillä ei ole enää tarvetta maksaa AutoCAD-päivityksistä.

DRAFTSIGHT

DraftSight on nykyaikainen 2D-ohjelmisto, joka vastaa ominaisuuksiltaan AutoCAD-ohjelmaa. Teillä ei ole enää tarvetta maksaa AutoCAD-päivityksistä, koska DraftSight -ohjelmalla voidaan lukea DWG ja DXF-tiedostoja aina versiosta 2.5 alkaen. Ohjelmisto on ladattavissa osoitteesta www.draftsight.com.

DRAFTSIGHT ENTERPRISE PACK

DraftSight Enterprise Pack sisältää lisäksi kansainvälisen tukipalvelun puhelimitse tai sähköpostitse, LISP ja COM ja C++ -ohjelmointirajapinnat (API) ja integraation SOLIDWORKS PDM –tiedonhallintajärjestelmään. Verkkolisensiointi ja jalekun automatisointi helpottaa IT-ylläpitäjien työtä. EnterprisePack toimitetaan vähintään 5 kpl paketeissa.

Lisätietoa