M-Files

M-Files on tehokas ja helppokäyttöinen dokumenttien hallintaohjelmisto, joka ratkaisee kaiken kokoisten yritysten ja organisaatioiden dokumenttien ja tiedon hallinnan, etsinnän ja seurannan ongelmat. M-Files auttaa yrityksiä menestymään nykypäivän tietokeskeisissä ja nopeasti muuttuvissa olosuhteissa parantamalla tehokkuutta ja työnkulkua sekä maksimoimalla tietojen uudelleenkäytettävyyden. M-Filesin avulla voidaan myös estää tiedostojen samanaikaisten muutosten ristiriidat ja tietohävikit.

Dokumenttien hallintaohjelmistot ja -ratkaisut ovat perinteisesti olleet kalliita ja monimutkaisia tuotteita, jotka edellyttävät merkittäviä muutoksia liiketoimintaprosesseihin sekä kalliita IT-palveluja ja -tukea. M-Files muuttaa tilanteen: se tekee dokumenttien hallinnasta helppoa ja kannattavaa tinkimättä kuitenkaan tärkeistä ominaisuuksista, kuten nopeasta hausta, suojatuista käyttöoikeuksista, sisään- ja uloskirjautumisesta, versiohallinnasta, työnkulusta ja ilmoituksista, offline- ja etäkäytöstä, skannattujen paperidokumenttien ja sähköpostien tuesta, verkkokäyttöliittymästä tai luotettavasta yhteydestä CRM- ja ERP-järjestelmien kaltaisiin ulkoisiin tietokantoihin.

M-FILES EI EDELLYTÄ KÄYTTÄJIÄ MUUTTAMAAN TYÖSKENTELYTAPOJAAN

Useimpien dokumenttienhallintaohjelmistojen haasteena on, että ne edellyttävät käyttäjiä muuttamaan työskentelytapojaan, mikä puolestaan edellyttää kattavaa koulutusta ja jatkuvaa seurantaa. M-Files on markkinoiden ainoa tuote, jonka kaikki ominaisuudet toimivat täysin saumattomasti yhteen Windows-sovellusten kanssa. Miten M-Files eroaa kilpailijoista?

WINDOWSIIN INTEGROITU

M-Files on integroitu saumattomasti Windows-järjestelmän kanssa ja siinä on kaikille Windows-käyttäjille tuttu resurssienhallintakäyttöliittymä.

SOVELLUSTEN INTEGRAATIO

Integroidun rakenteensa ansiosta M-Files toimii saumattomasti kaikkien Windows-sovellusten kanssa. Office-sovellukset, 2D CAD-ohjelmistot, kirjanpito- ja inventaarioratkaisut yms. käyttävät M-Files -tietovarastoja läpinäkyvästi tavallisilla valikkokomennoilla, kuten "Avaa", "Tallenna" ja "Tallenna nimellä".

VALMIS LINKKI SOLIDWORKS PDM Professionaliin

M-Files Oy on kehittänyt yhdessä CadWorks Oy:n kanssa valmiin tiedonsiirtomoduulin SOLIDWORKS PDM Professionaliin. Hyväksytyt SOLIDWORKS-piirustukset siirtyvät täysin automaattisesti PDF, DWG- tai DXF (levyosien polttoleikkauskuvat) dokumentteina M-Files järjestelmään, josta niitä jaetaan koko organisaation käyttöön. 

LUOTETTAVUUTTA JA SUORITUSKYKYÄ

M-Files on ainoa järjestelmä, jossa on ns. virtuaalinen paikallisasema. Se kaventaa keskitetyn tietovaraston ja paikallisten tietojenkäsittelyresurssien välistä kuilua. M-Files -järjestelmän avulla käyttäjät saavat käyttöönsä paikallisten tietokoneiden ja kiintolevyjen suorituskyvyn ja luotettavuuden − M-Files -järjestelmän ainutlaatuinen välimuisti synkronoituu läpinäkyvästi keskitetyn tietovaraston kanssa. M-Files toimii aina nopeasti ja luotettavasti paikallisen aseman tavoin, vaikka verkko tai palvelin olisi hidas tai poissa käytöstä katkoksen, suuren työkuorman tai verkkoliikenteen vuoksi. Lisäksi se toimii myös etätyöskentelyssä. M-Files synkronoituu automaattisesti palvelimen kanssa heti, kun katkennut yhteys muodostetaan uudelleen.

YHTEENSOPIVUUS STANDARDEIHIN JA MÄÄRÄYKSIIN

M-Filesin avulla yritykset voivat hallita dokumenttejaan sekä prosessejaan laadukkaasti ja tehokkaasti. M-Files vastaa myös erikoistarpeisiin, jotka koskevat tallenteita sekä erilaisten määräysten ja standardien noudattamista. M-Files tukee esimerkiksi seuraavia standardeja: ISO 9000 -sarja, FDA 21 CFR Part 11, EU GMP Annex 11, HIPAA ja Sarbanes-Oxley. M-Files on myös TLL 4 -yhteensopiva (valtionhallinnossa ja Puolustusvoimissa käytössä oleva tietoturvaluokitus).

M-Filesin avulla voidaan myös noudattaa muita standardeja, laatujärjestelmiä, yhdenmukaisuusvaatimuksia sekä erilaisia alan käytäntöjä ja prosesseja. Lokimerkinnät, kirjausketjut, versiohistoria sekä sähköiset allekirjoitukset ovat osa M-Filesin tarjoamia toiminnallisuuksia. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten M-Files voi tukea liiketoimintaasi sääteleviä standardeja ja määräyksiä.

Valmistaja
Lisätietoa