Referenssit
27.9.2019
New Paakkola
Tervolan kylässä, Lapin maakunnassa toimiva New Paakkola suunnittelee ja valmistaa valtavia kuljetinjärjestelmiä kaivoksille. Suurimmillaan kyseessä on esimerkiksi jyrkkäkuljetin, joka nostaa avolouhoksen pohjalta kiviä maanpinnalle 120 metrin syvyydestä. Suurissa ja vaativissa projekteissa suunnittelun, testauksen ja tiedonhallinnan on oltava kohdillaan.
20.9.2019
Mekaniikkasuunnittelu

Katso videolta, kuinka asiakkaamme Mecatroplan mallintaa SOLIDWORKSillä kuljettimen hetkessä!

 

22.5.2019
RD Velho
RD Velho on yksi Suomen nopeimmin kasvaneista tuote- ja ohjelmistokehitystaloista. Mekaniikka- ja softasuunnittelun lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen älykästä dokumentaatiota toiminnan tehostamiseksi, laadun parantamiseksi ja tuoteturvallisuuden lisäämiseksi. Teknisen dokumentaation luomisessa RD Velho luottaa SOLIDWORKS Composeriin.
12.11.2018
Framery banner
Framery on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Innovatiivinen kasvuyritys käyttää tuotteidensa suunnittelussa SOLIDWORKS-ohjelmistoa. CadWorks on ollut tukemassa Frameryn kasvua aina sen alkuajoista lähtien.
22.10.2018
Case Aurora Powertrains
Maailman ensimmäisiin sähkökäyttöisiin moottorikelkkoihin kuuluva eSled kiitää Lapin hangilla 100 kilometrin tuntinopeudella. Sähköllä käyvän moottorikelkan aikaansaamiseksi tarvitaan monenlaista CAD-osaamista.
7.9.2018
Muotolevy

Rakentamisen eri elinkaaren vaiheisiin tuotteita ja palveluita tarjoava Muotolevy haluaa tarjota asiakkailleen yhä enemmän asiakaskohtaista suunnittelua.

1.3.2018
Kojair Tech sai tehoa tekemiseensä PDM-ohjelmistosta
SOLIDWORKS PDM on tehostanut tekemistä Kojair Techillä. Vanhat suunnitelmat saadaan hyödynnettyä uusien projektien pohjana, ja myös asiakkaiden vaatimukset paremmasta revisionhallinnasta täyttyvät.
31.1.2018
Sammet Dampers tehosti tiedonhallintaa PDM-ohjelmalla

Sammet Dampersin tiloissa Muuramessa suunnitellaan 13 hengen voimin säätö- ja sulkupeltejä voimalaitosten, teollisuuden ja varustamojen käyttöön eri puolille maailmaa.

4.1.2018
Jussi Sutela Oy suunnittelee ja valmistaa korkeaa puusepäntaitoa vaativia ovia.
Jussi Sutelan tavoitteena on saavuttaa merkittävää taloudellista hyötyä uuden puuntyöstökoneen ja SOLIDWORKSin liitosta.
15.8.2017
SOLIDWORKS tuo uutta potkua Aconin tuotekehitykseen

Oululainen Acon valtaa trampoliineilla ja muilla liikunnallisilla tuotteillaan hyvää vauhtia kansainvälisiä vapaa-ajan markkinoita. Menestymisen takaa vahva panostus omaan brändiin ja tuotekehitykseen.