Referenssit
7.9.2018
Muotolevy

Avoimesti saatavilla oleva suunnittelutieto ja yhtenäiset toimintatavat tehostavat Muotolevyn toimintaa sekä nopeuttavat tarjousten tekoa 

1.3.2018
Kojair Tech sai tehoa tekemiseensä PDM-ohjelmistosta
SOLIDWORKS PDM on tehostanut tekemistä Kojair Techillä. Vanhat suunnitelmat saadaan hyödynnettyä uusien projektien pohjana, ja myös asiakkaiden vaatimukset paremmasta revisionhallinnasta täyttyvät.
31.1.2018
Sammet Dampers tehosti tiedonhallintaa PDM-ohjelmalla

Sammet Dampersin tiloissa Muuramessa suunnitellaan 13 hengen voimin säätö- ja sulkupeltejä voimalaitosten, teollisuuden ja varustamojen käyttöön eri puolille maailmaa.

4.1.2018
Jussi Sutela Oy suunnittelee ja valmistaa korkeaa puusepäntaitoa vaativia ovia.
Jussi Sutelan tavoitteena on saavuttaa merkittävää taloudellista hyötyä uuden puuntyöstökoneen ja SOLIDWORKSin liitosta.
15.8.2017
SOLIDWORKS tuo uutta potkua Aconin tuotekehitykseen

Oululainen Acon valtaa trampoliineilla ja muilla liikunnallisilla tuotteillaan hyvää vauhtia kansainvälisiä vapaa-ajan markkinoita. Menestymisen takaa vahva panostus omaan brändiin ja tuotekehitykseen.

27.1.2017
Meka Pro

Meka Pro otti AutomateWorksin työkaluksi jokapäiväiseen tarjousprosessiin. Nyt asiakkaille pystytään toimittamaan tarkat piirustukset ja yksityiskohtaiset mittatiedot tuotteesta jo tarjousvaiheessa ostopäätöksen tueksi.

18.11.2016
Kivi-Pekka kivenkeräyskone

30 vuotta sitten perustettu Rantasalmella toimiva PEL-tuote suunnittelee ja valmistaa kivenkeräyskoneita ja lietteen käsittelyyn tarkoitettuja laitteita.

20.10.2016
Vaisalan Vantaan pääkonttorissa tuotetaan käyttöenergiaa aurinkopaneeleilla

Sää, ja etenkin sen ennustettavuus, kiinnosti kovasti aikoinaan professorina Helsingin yliopistossa työskentelevää tohtori Vilho Väisälää. Tämä lahjakas keksijä ja alansa arvostettu tiedemies teki suuren läpimurtonsa 1930-luvulla, jolloin hän kehitti suomalaisen radioluotaimen.

18.10.2016
Leanparkiin mahtuu tuplasti enemmän autoja kuin tavalliseen parkkihalliin ja viisi kertaa enemmän kuin pihaparkkiin.

Ei pysäköintisakkoja, varkauksia tai vapaan parkkipaikan etsimistä. Ei avaimen kaivelemista räntäsateessa tai starttiongelmia pakkasella. Jokaisen autoilijan unelmien parkkipaikka ei ole enää utopiaa vaan täyttä totta.

18.10.2016
Tomi Hautala oli ensimmäinen Haltianiin palkattu työntekijä

Haltian tunnetaan ex-nokialaisten perustamana startup -yrityksenä, joka toimii langattoman teknologian parissa. Syyskuussa 2012 perustettu yritys on edelleen lähes kokonaan perustajien ja työntekijöiden omistama. Haltian on yksi nopeimmin kasvavista startupeista Suomessa.