Ota yhteyttä Tukipalvelu 

CAD Friday -ale – SOLIDWORKS-koulutuksemme ovat 24 % alennuksessa!

UUTINEN | 23.11.2023

Artikkelin otsikkokuva.

Hei,

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus kehittää SOLIDWORKS-osaamistasi.

Perjantai 24.11.2023 on oranssi perjantai eli CAD Friday. Koko päivän ajan kaikki yleiset SOLIDWORKS-koulutuksemme ovat 24 % alennuksessa!

  • Kattava valikoima SOLIDWORKS-koulutuksia: tarjolla on laaja valikoima niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille soveltuvia koulutuksia.
  • Live- ja online-koulutuksia: lähikoulutuksia on tarjolla Järvenpäässä, Tampereella ja Oulussa. Verkko-toteutuksiin voi osallistua mistä vaan.
  • Loistavaa palautetta: ”Koulutus oli hyvin suunniteltu ja toteutettu! Oli mukavaa, kun pääsi itse tekemään koko ajan näytettyjä asioita. Tämä helpotti oppimista sekä piti mielenkiinnon koko ajan yllä. Etenemistahti oli sopiva ja apua sai aina tarpeen tullen. Kiitos vielä kurssista!”
  • Myös kevään koulutukset alennuksessa: olemme lisänneet kevään koulutukset kalenteriimme.

 

Tutustu koulutuskalenteriimme ja varaa paikkasi nyt!

 

Nähdään koulutuksissa!

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Uutinen | 23.2.2024
Timo Laaksonen on työskennellyt CadWorksillä jo 25 vuotta
CadWorksillä työskentelee 20 henkilöä, ja keskimäärin työsuhteet ovat kestäneet jo lähes 15 vuotta. Näin pitkät työsuhteet ovat varsin poikkeuksellisia toimialalla, jolla työpaikkaa on tapana vaihtaa …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 21.5.2018
Karkaako tuotteen kustannukset käsistä? Ota suunnitteluprosessi syyniin
Liian usein valmistetun tuotteen todelliset kustannukset selviävät vasta jälkilaskennassa. Kustannusten hallinta pitäisikin saada tuotua mukaan suunnitteluprosessiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 10.1.2019
SOLIDWORKS-lisenssin hankinta – mitä siihen sisältyy ja kuinka sen voi rahoittaa?
Ohjelmistolisenssien hankinnan yhteydessä on tehtävä päätöksiä, joilla on kauaskantoisia vaikutuksia esimerkiksi ohjelmiston käytön tukeen, käyttöjärjestelmä versioihin sekä ohjelmistopäivityksiin. Tässä blogissa avaan SOLIDWORKS-lisenssin hankintaan liittyviä käsitteitä …
Lue lisää