Ota yhteyttä Tukipalvelu 

SOLIDWORKS 2023 WHAT'S NEW: Versioseminaarit webinaareina 3-10.11.2022. Ilmoittaudu mukaan!

UUTINEN | 25.10.2022

Artikkelin otsikkokuva.

Osallistu CadWorksin suosittuihin versioseminaareihin! Kaikki versioseminaariamme järjestetään virtuaalisesti verkossa. Pääset siis kyytiin vaikka kotisohvalta. Aihealueet on jaettu eri päiville, joten voit poimia itsellesi juuri ne mitkä eniten kiinnostavat. Toki voit osallistua vaikka jokaiseen. Webinaarit on tarkoitettu kaikille riippumatta käytössäsi olevista ohjelmistolisensseistä.

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.cadworks.fi/fi/events/solidworks-whats-new

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 16.8.2018
Vain taivas on rajana! Hyödynnä PDM Professionalin työtä tehostavat lisäominaisuudet
SOLIDWORKS PDM Professional tuo käyttöösi Standard-versiosta tutut ominaisuudet rajoittamattomina ja tukun lisäominaisuuksia helpottamaan jokapäiväistä työtä.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 28.6.2016
Onnistunut käyttöönotto: Alkukartoituksesta tukea SOLIDWORKS-ohjelmiston hankintaan
Ainoastaan suunnitteluohjelmaa tuijottaessa jätetään 80% järjestelmän mahdollisuuksista huomioimatta – huolellinen alkukartoitus selvittää asiakkaan tarpeet ja on onnistuneen SOLIDWORKS-ohjelmiston käyttöönoton edellytys. Onnistu näillä vinkeillä!
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 26.6.2017
Suunnittelija! Jumittaako kone? Näin saat tietokoneestasi parhaat tehot irti
Tietokone on suunnittelijan tärkein työkalu, joten sen ryppyilevä toiminta vaikuttaa suoraan työtehoon ja työskentelymukavuuteen. Muutamilla helposti arjessa toteutettavilla toimenpiteillä saat koneestasi ja SOLIDWORKS-ohjelmistosta parhaan kapasiteetin …
Lue lisää