SOLIDI
18.10.2019
Ajankohtaista Cadworksissa
SOLIDI on CadWorksin vuosittain ilmestyvä asiakaslehti. Tutustu inspiroiviin asiakastarinoihin, tuoreisiin SOLIDWORKS-uutuuksiin sekä ajankohtaisiin aiheisiin 3D-suunnittelussa ja mallintamisessa!
24.10.2018
Solidilehti 2018

Yritysten sähköpostit, dokumentaatio ja jopa CRM-järjestelmissä oleva, suorastaan pyhänä pidetty asiakastieto, ovat jo siirtyneet suuressa määrin pilvipalveluksi, ja sitä kautta kolmansien osapuolten hallintaan ja ylläpitoon.

14.11.2017
Solidi-lehti on CadWorks Oy:n asiakaslehti.

Softa on aina rikki. Se on sitä jo valmiiksi, emme vain onneksi törmää suureen osaan puutteista tai ongelmista, joita ohjelmoijat ja ohjelmistotestaajat eivät osanneet tai voineet ottaa huomioon.

1.12.2016
kakku
Aloitin 3D CAD -urani melko tarkkaan 25 vuotta sitten innokkaana ATK-harrastajana ja tietotekniikan opiskelijana. Koulu vei tietysti osansa nuoren miehen ajasta, mutta työharjoittelut, pidemmät lomat ja vähäinen vapaa-aika kului erään nimeltä mainitsemattoman parametrisen 3D-mallintajan kimpussa.
1.1.2015
Solidi-lehti on CadWorks Oy:n asiakaslehti, joka kokoaa yhteen tärkeimmät ajankohtaiset asiat tuotesuunnittelun saralla.
Niinhän sitä sanotaan, todellisuus on usein tarua ihmeellisempää. Kun kuuntelin keksijä Matti Pappisen värikästä kertomusta elämänvaiheistaan alkoi tuntua, että tarinassa olisi ainesta kirjaan jos toiseenkin.
1.1.2014
Solidi on Cadworksin asiakaslehti.
Suomeen syntyy kiihtyvällä vauhdilla uusia, pieniä startupyrityksiä. Ei siksi että se on trendikästä - vaan koska on pakko. Sama on nähtävissä myös ohjelmistohankinnoissa. Aloittava yritys ei hanki heti kättelyssä parasta mahdollista 3D-suunnittelujärjestelmää, liitä siihen kattavia simulointityökaluja ja hallitse kokonaisuutta tiedonhallintajärjestelmällä (PDM) koska se on hienoa – vaan koska on pakko.
1.1.2013
Solidi-lehti on CadWorks Oy:n asiakaslehti, joka kokoaa yhteen tärkeimmät ajankohtaiset asiat tuotesuunnittelun saralla.
Järjestin hiljattain henkilöstöllemme kahden päivän Windows- ja Microsoft Office -koulutuksen. Aluksi ajatus tuntui vähän hölmöltä, me kaikkihan olemme käyttäneet kyseisiä ohjelmistoja työksemme vuosikausia lähes joka ikinen päivä. Uudella käynnistysvalikolla varustettu Windows 8 antoi kuitenkin perustellun syyn koulutuksen järjestämiseen. Onneksi, sillä yllättävän moneen jokapäiväiseen rutiiniin löytyi kätevämpi ja nopeampi tapa.
1.1.2012
Solidi on Cadworksin asiakaslehti.
”Ovathan nuo hienoja järjestelmiä, mutta eivät oikein sovi meidän tuotteillemme.” Tämä on yleisin kommentti keskusteltaessa siitä, kuinka suunnittelun läpimenoaikaa voitaisiin lyhentää suunnittelua automatisoimalla
1.1.2011
Solidi-lehti on CadWorks Oy:n asiakaslehti, joka kokoaa yhteen tärkeimmät ajankohtaiset asiat tuotesuunnittelun saralla.
Tänä päivänä puhutaan paljon pilviteknologiasta. Yksi suurista kysymysmerkeistä on, kuinka pilviteknologia tulee vaikuttamaan suunnittelun tulevaisuuteen. Ja missä määrin.
1.1.2010
Solidi on Cadworksin asiakaslehti.
"Olemme uusimassa tukijärjestelmäämme, tutkimme huhti-toukokuussa erilaisia teknisiä vaihtoehtoja, päätöksen hankinnasta teimme juhannuksen tienoilla ja pari viikkoa myöhemmin järjestelmä oli jo teknisesti valmis käyttöönottoa varten. Otamme sen kuitenkin vasta syksyllä käyttöön, koska tekninen valmius ei tarkoita samaa kuin koko organisaation valmius." Teknisestihän porukka osaisi käyttää uutta järjestelmää vaikka heti.