Contact us Support 

SOLIDWORKS 2023 WHAT'S NEW: Versioseminaarit webinaareina 3-10.11.2022. Ilmoittaudu mukaan!

NEWS | 25.10.2022

Article header image

Osallistu CadWorksin suosittuihin versioseminaareihin! Kaikki versioseminaariamme järjestetään virtuaalisesti verkossa. Pääset siis kyytiin vaikka kotisohvalta. Aihealueet on jaettu eri päiville, joten voit poimia itsellesi juuri ne mitkä eniten kiinnostavat. Toki voit osallistua vaikka jokaiseen. Webinaarit on tarkoitettu kaikille riippumatta käytössäsi olevista ohjelmistolisensseistä.

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.cadworks.fi/fi/events/solidworks-whats-new

YOU MIGHT ALSO BE INTERESTED


Article thumbnail
Blog | 2.8.2018
Staattinen laskenta ei aina riitä - varaudu väsymiseen
Staattinen lujuuslaskenta voi joskus johtaa aiheettomaan turvallisuudentunteeseen. Vaikka lujuuslaskenta näyttäisi kaiken olevan kunnossa, rakenne voi silti pettää. Näin voi käydä, jos rakenteeseen kohdistuu toistuva kuormitus.
Read more
Article thumbnail
Blog | 27.8.2018
Kolme askelta paperittomuuteen – näin luot edellytykset mallipohjaiselle tuotannolle
Teilläkin on varmasti mietitty, miten paljon mallipohjainen valmistus tehostaisi tuotantoa ja parantaisi tuotetta. Näillä vinkeillä valmistelet yrityksesi paperittomaan tuotantoon siirtymiseen.
Read more
Article thumbnail
News | 26.1.2022
3DEXPERIENCE World 2022 7.-9. helmikuuta 2022: Rekisteröidy ilmaiseen virtuaalitapahtumaan nyt!
Vuotuinen SOLIDWORKS-käyttäjille suunnattu 3DEXPERIENCE World 2022 järjestetään tänä vuonna kokonaan virtuaalisena. Nyt on siis loistava tilaisuus kuulla alan huippuosaajien ajatuksia, verkostoitua muiden SOLIDWORKS-käyttäjien kanssa sekä …
Read more