Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Alihankinta 2023 ylitti odotukset

UUTINEN | 9.10.2023

Artikkelin otsikkokuva.

35-vuotisjuhlia viettänyt Alihankinta kokosi kolmen päivän aikana Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen kaikkiaan 16 925 kävijää. Huikea määrä!

Meille messut olivat taas täynnä hyviä kohtaamisia. Osastollamme kävi yli 2 000 messuvierasta. Meillä oli ilo tavata uusia ja vanhoja tuttuja, nykyisiä ja tulevia asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä suunnitteluohjelmistoista, 3D CAD -suunnittelusta ja SOLIDWORKSistä kiinnostuneita henkilöitä.

Keskusteluita käytiin teemamme mukaisesti siitä, miten pilvipalvelut tuovat täydellisen vapauden tehdä mitä haluat ja missä haluat yhdessä tiimisi kanssa. Luonnollisesti puhuttiin pilvipalveluiden tuomista mahdollisuuksista, eduista ja hyödyntämisestä sekä niiden rajoitteista. Asiaa riitti myös muista SOLIDWORKS-ratkaisuista ja omista tuotteistamme sekä tarjoamistamme palveluista ja koulutuksista.

Puhuttiin osastollamme myös muista asioista. Vaihdettiin kuulumisia, ihmeteltiin messuhälinää ja ihasteltiin osastoamme. Yksi iso puheenaihe oli arvontapalkintonamme ollut Packraft reppukanootti. Yksi jos toinen haaveili sen antamasta vapaudesta lipua pitkin erämaajärviä ja -jokia. Olemme arponeet kanootin ja ilmoittaneet voittajalle.

 

Lämmin kiitos jokaiselle messuvieraallemme!

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 21.5.2018
Karkaako tuotteen kustannukset käsistä? Ota suunnitteluprosessi syyniin
Liian usein valmistetun tuotteen todelliset kustannukset selviävät vasta jälkilaskennassa. Kustannusten hallinta pitäisikin saada tuotua mukaan suunnitteluprosessiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 16.8.2018
Vain taivas on rajana! Hyödynnä PDM Professionalin työtä tehostavat lisäominaisuudet
SOLIDWORKS PDM Professional tuo käyttöösi Standard-versiosta tutut ominaisuudet rajoittamattomina ja tukun lisäominaisuuksia helpottamaan jokapäiväistä työtä.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 14.11.2019
SOLIDWORKS 2020 - esimakua uutuuksista ja parannuksista
SOLIDWORKS 2020 on täällä! Maailman suosituimman 3D CAD -ohjelmiston 28. pääversio sisältää yli 200 parannusta ja uutta ominaisuutta, jotka perustuvat pitkälti yli viiden miljoonan käyttäjän …
Lue lisää