Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Alihankintamessut 26.–28.9.2023 Tampereella: Tervetuloa osastollemme C 819

UUTINEN | 1.9.2023

Artikkelin otsikkokuva.

Kohta on taas aika suunnata kohti Tamperetta ja Alihankintamessuja. Tuttuun tapaan mekin olemme siellä omalla paikallamme C 819. Onhan Alihankinta meille yksi tärkeimmistä paikoista tavata nykyisiä ja uusia asiakkaita. Toivottavasti näemme siellä myös sinut! Eli jos olet silloin Tampereella, tulethan käymään osastollamme. 

Nähdään 35-vuotisjuhliaan viettävillä Alihankinta-messuilla Tampereella!

 

Pilvipalveluiden myötä töitä voi tehdä missä vaan – myös yhdessä tiimin kanssa

Alihankinta-messujen teema tänä vuonna on Globally Local. Eli tehdään yhdessä töitä lähellä ja kaukana, ja työskennellään sujuvasti sekä globaaleissa että paikallisissa verkostoissa.

Mekin olemme saman asian äärellä Alihankinnassa, ja muutenkin. Töitä voi tehdä koska vaan, melkeinpä missä vaan ja yhdessä tiimin kanssa. Onnistuuko se erämaassa tai leirinuotiolla? Tule käymään messuosastollamme, ja mietitään vaikka sitä.

 

Pilvipalveluiden myötä töitä voi tehdä missä vaan – myös yhdessä tiimin kanssa

Tärkeässä roolissa etä- ja tiimityöskentelyn mahdollistajana ovat tietenkin pilvipalvelut. Heinäkuun alusta on kaikkiin uusiin SOLIDWORKS Desktop CAD -lisensseihin sisältynyt pilvipalvelu. Uudistus koskee kaikkia lisenssityyppejä, ja se tulee käyttöön automaattisesti tilauksen myötä. Pilvipalvelut voi aktivoida myös päivittämällä voimassa olevat SOLIDWORKS Desktop -lisenssit.

SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE® -tuotteissa on paljon etä- ja tiimityön mahdollistavia ominaisuuksia. Niiden myötä käytettävissä on toimintoja, jotka helpottavat mm. 3D-jakamista, merkintöjen tekemistä, datan säilyttämistä, piirustusten tarkastelua sekä vaivatonta tiedostojen hallintaa.

Haluatko kuulla lisää? Käy osastollamme, ja jututa asiantuntijoitamme. Aloitetaan keskustelut Tampereella ja tarvittaessa jatketaan niitä messujen jälkeen paremmalla ajalla.

 

Meiltä lisenssit, ohjelmistojen käyttöönottopalvelut, koulutukset, konsultointi ja viiden tähden asiakaspalvelu

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaiten sopivia ohjelmistoratkaisuja. Valintaan vaikuttavat monet seikat, ja lisenssihankinnassa kannattaa punnita eri vaihtoehtoja. Siksi selvitämme asiakkaidemme tarpeet ja suunnitelmat ohjelmistojen käyttöön, ja optimoimme jokaiselle parhaiten sopivan paketin.

Haluamme turvata ohjelmistojen onnistuneen käytönoton ja sujuvan käyttämisen. Siksi tuemme asiakkaitamme perusteellisella käyttöönottokoulutuksella, käytännönläheisillä lisäkoulutuksilla ja osaavalla tukipalvelulla.

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ja sertifioituja SOLIDWORKS kouluttajia, jotka varmistavat koulutusten käytännönläheisyyden tekemällä läheistä yhteistyötä konsultointi- ja tukipalvelutoimintojemme kanssa. Koulutuksiinkin voi osallistua mistä vaan, kun suurin osa koulutuksistamme tapahtuu yleisön pyynnöstä jo etänä.

Osaava ja nopea tukipalvelumme on saanut asiakkailtamme todella paljon kiitosta. Ongelmat otetaan vakavasti ja niihin etsitään ratkaisut. Tukipalvelummekin saa kiinni helposti esimerkiksi soittamalla.

Kaikilla palveluillamme haluamme huolehtia siitä, että asiakkaidemme toiminta etenee ilman turhia hidasteita ja murheita.

 

Alihankinta Tampereella 26.–28.9.2023

Ohjelma, näytteilleasettajat ja paljon muuta kiinnostavaa: https://www.alihankinta.fi/fi/

Rekisteröidy Alihankintaan jo etukäteen, niin pääset messuille sisään jonottamatta ja veloituksetta.
Rekisteröityminen on jo alkanut: https://ilmoittaudu.tampereenmessut.fi/ilmoittautuminen/index.tmpl?lid=270

 

Nähdään Alihankinta-messuilla osastolla C 819!

PS. Eräilyhengessä arvomme kaikkien vieraidemme kesken reppuun pakattavan Packraftin, joka on ilmalla täytettävä, hyvin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava kajakin kaltainen lautta. Sillä on mukava lipua etätöihin tai ainakin erämaahan. Jo palkinnon vuoksi kannattaa siis suunnata osastollemme.

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 5.6.2018
Staattinen laskenta ei aina riitä - varaudu nurjahduksiin
Staattinen lujuuslaskenta voi joskus johtaa aiheettomaan turvallisuudentunteeseen. Vaikka lujuuslaskenta näyttäisi kaiken olevan kunnossa, rakenne voi silti pettää. Lue blogista, miten voit pienentää tuotteidesi nurjahdusriskiä.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 21.5.2018
Karkaako tuotteen kustannukset käsistä? Ota suunnitteluprosessi syyniin
Liian usein valmistetun tuotteen todelliset kustannukset selviävät vasta jälkilaskennassa. Kustannusten hallinta pitäisikin saada tuotua mukaan suunnitteluprosessiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 27.3.2017
Suurin virhe: ostin (vain) 3D-CADin
Jos yritys hankkii käyttöönsä uuden, hienon 3D-ohjelman, mutta ei mieti prosesseja uudelleen, jätetään oikeasti koko investointi hyödyntämättä! Monesti ohjelman ostaja on sitä mieltä että uudella …
Lue lisää