Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Alihankintamessut 27.–29.9.2022 Tampereella: Vieraile osastollamme C819

UUTINEN | 12.9.2022

Artikkelin otsikkokuva.

Jokasyksyiset Alihankintamessut ovat pian käynnissä, ja tietysti myös me olemme siellä. Osastomme sijaitsee tutulla paikallaan C-hallissa. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja juttelemaan vaikka entistä monipuolisemmista tavoista hankkia SOLIDWORKS lisenssejä, erilaisista tiedonhallintaratkaisuista tai muista teille ajankohtaisista asioista. Nähdään Alihankintamessuilla Tampereella!

 

SOLIDWORKS-lisenssivaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaiten sopivia ohjelmistoratkaisuja, ja siksi myös lisenssin voi hankkia meiltä usealla tavalla. Valintaan vaikuttavat monet seikat, ja siksi lisenssihankinnassa kannattaa punnita eri vaihtoehtoja. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan juuri teille parhaan ratkaisun.

Ohjelmistojen käyttölisenssin voi joko vuokrata tai ostaa omaksi. Vuokralisenssit ovat hyvä ratkaisu mm., jos ohjelmiston käyttäjiä on hetkellisesti tavallista enemmän tai jotakin suunnitteluohjelmistoa tarvitaan lyhyeksi aikaa. Jos ohjelmistoja käytetään jatkuvasti, voi lisenssin omistaminen olla parempi ratkaisu. Monilla asiakkaillamme on käytössä sekä omistus- että vuokralisenssejä.

Myös lisenssien käyttötavoissa on eroja. Lisenssit voivat olla konekohtaisia tai useamman käyttäjän kesken jaettavia verkkolisenssejä. Sopivan lisenssityypin valintaan vaikuttavat mm. ohjelmistoa käyttävien suunnittelijoiden määrä ja ohjelmiston käyttötarve.

Tiedonhallintaan tarjoamme sekä paikallisesti toimivia että pilvipohjaisia ratkaisuja

Voidaksemme tarjota sekä pienille että isoille yrityksille toimivan ratkaisun tuotetietojen hallintaan, meiltä löytyy sekä polvipohjainen että paikallisesti toimiva tiedonhallintaratkaisu. Kummassakin järjestelmässä on omat etunsa. Pilvipohjainen 3DEXPERIENCE on helppo ottaa käyttöön ja sen toiminnallisuudet ovat erittäin monipuoliset. Paikallinen tiedonhallintajärjestelmä sopii yrityksille, joilla on käytössään palvelin (joko oma tai vuokrattu) sekä resursseja IT-asioiden hoitoon. Asiantuntijamme auttavat myös sopivan tiedonhallintaratkaisun valitsemisessa.

Rahoituksella joustavuutta lisenssien hankintaan

Suoran ostamisen lisäksi lisenssien hankkiminen onnistuu myös leasingsopimusten tyyppisellä rahoitusjärjestelyllä. Tässä yhteistyökumppanimme on maailmanlaajuinen rahoitusyhtiö DLL (De Lage Landen Finans).

Vaikka varsinainen rahoitussopimus tehdään asiakkaamme ja DLL:n kesken, järjestelyiden hoitaminen tapahtuu myyjiemme kautta. Teemme rahoitushakemuksen ja toimitamme sen rahoittajalle. Saatuamme päätöksen ja mahdollisen tarjouksen, toimitamme sen asiakkaallemme. Huolehdimme myös sopimuksen tekemisestä. Rahoituksen järjestäminen on tehty asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi.

Meiltä myös ohjelmistojen käyttöönottopalvelut, koulutukset, konsultointi ja viiden tähden asiakaspalvelu

Emme ole pelkästään lisenssitoimittaja, vaan haluamme turvata ohjelmistojen onnistuneen käytönoton, nopean oppimisen ja sujuvan käyttämisen. Siksi tuemme käyttöönottoa perusteellisella koulutuksella ja osaavalla tukipalvelulla. Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ja sertifioituja SOLIDWORKS kouluttajia, jotka varmistavat koulutusten käytännönläheisyyden tekemällä läheistä yhteistyötä konsultointi- ja tukipalvelutoimintojemme kanssa. Hyvin toimiva ja osaava tukipalvelumme on saanut asiakkailtamme paljon kiitosta, ja erotumme sillä positiivisesti kilpailevista ohjelmistotoimittajista.

Palveluillamme huolehdimme siitä, että asiakkaidemme toiminta etenee ilman turhia hidasteita ja murheita.

Alihankinta 2022 -messut

Rekisteröidy Alihankintaan jo etukäteen, niin pääset messuille sisään jonottamatta ja veloituksetta.

https://www.alihankinta.fi/

Nähdään Alihankinta-messuilla osastolla C819!

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 3.9.2019
SOLIDWORKSin Check Entity -työkalulla paikallistat geometriavirheet
Käytetäänkö teidän yrityksessänne ulkopuolelta, esimerkiksi Internetistä ladattuja malleja? Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti törmännyt geometriavirheisiin, kun olet vienyt mallit SOLIDWORKSiin.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 20.8.2020
Structure System – Nopeampaa rakennesuunnittelua
Hitsattujen rakenteiden suunnittelu Solidworksillä on viety uudelle tasolle! SOLIDWORKS 2019 -versioon tuotu Structure System -työkalu on saanut tuottavuutta lisääviä parannuksia SOLIDWORKS 2020 -versiossa. Nyt voit …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 18.10.2016
Bugi ja kuinka se korjattiin
AutomateWorksista on julkaistu päivityspaketti, joka korjaa joitain asiakkaita häirinneen yhteensopivuusongelman SOLIDWORKSin ulkoisen design tablen kanssa.
Lue lisää