Ota yhteyttä Tukipalvelu 

CAD Friday -ale – SOLIDWORKS-koulutuksemme ovat 24 % alennuksessa!

UUTINEN | 23.11.2023

Artikkelin otsikkokuva.

Hei,

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus kehittää SOLIDWORKS-osaamistasi.

Perjantai 24.11.2023 on oranssi perjantai eli CAD Friday. Koko päivän ajan kaikki yleiset SOLIDWORKS-koulutuksemme ovat 24 % alennuksessa!

  • Kattava valikoima SOLIDWORKS-koulutuksia: tarjolla on laaja valikoima niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille soveltuvia koulutuksia.
  • Live- ja online-koulutuksia: lähikoulutuksia on tarjolla Järvenpäässä, Tampereella ja Oulussa. Verkko-toteutuksiin voi osallistua mistä vaan.
  • Loistavaa palautetta: ”Koulutus oli hyvin suunniteltu ja toteutettu! Oli mukavaa, kun pääsi itse tekemään koko ajan näytettyjä asioita. Tämä helpotti oppimista sekä piti mielenkiinnon koko ajan yllä. Etenemistahti oli sopiva ja apua sai aina tarpeen tullen. Kiitos vielä kurssista!”
  • Myös kevään koulutukset alennuksessa: olemme lisänneet kevään koulutukset kalenteriimme.

 

Tutustu koulutuskalenteriimme ja varaa paikkasi nyt!

 

Nähdään koulutuksissa!

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 5.6.2018
Staattinen laskenta ei aina riitä - varaudu nurjahduksiin
Staattinen lujuuslaskenta voi joskus johtaa aiheettomaan turvallisuudentunteeseen. Vaikka lujuuslaskenta näyttäisi kaiken olevan kunnossa, rakenne voi silti pettää. Lue blogista, miten voit pienentää tuotteidesi nurjahdusriskiä.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 2.12.2016
Parhaat CAD- ja PCB-maailmasta
Nykyiset koneet ja laitteet sisältävät hyvin usein mekaniikkaa, piirilevylle ladottua elektroniikkaa ja niiden välistä kaapelointia. SOLIDWORKS yhdisti parhaan tekniikan PCB-suunnittelussa, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja SOLIDWORKS CAD …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 15.6.2016
Suunnittelua tuotantoon vai Tuotannonsuunnittelua?
Moniko on miettinyt suunnitteluosaston tuottaman materiaalin istuvuutta yrityksen toimintaan ja tuotannon vaatimuksiin? Monessako yrityksessä OIKEASTI suunnittelu, tuotannonsuunnittelu ja tuotanto istuvat samassa pöydässä miettimässä, että kuinka …
Lue lisää