Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Lisenssi harkinnassa? 3 pointtia, jotka sinun täytyy tietää

BLOGI | 9.8.2016

Artikkelin otsikkokuva.
Käytössämme on entistä toimintavarmempi ja monipuolisempi kokonaisuus, joka vastaa liiketoimintamme tulevaisuuden haasteisiin. Alun perin oli tarkoitus hankkia pelkkä PDM-järjestelmä. SOLIDWORKSin myötä saimme tuotetiedon hallintatyökalun, jolla hoidamme myös suunnittelun.
Mervi Kaunisto, Pellon Group Oy

Lisenssin hankkiminen on vasta alku suunnitteluympäristön uusimisessa, ohjelmisto kun ei tee itsekseen yhtään mitään.  Kun yritykset hankkivat uutta suunnittelujärjestelmää, yllättävän moni kuvittelee selviävänsä pelkän ohjelmiston ostamisella. Se on vähän sama kuin ostaisi ralliauton ja hyppäisi rattiin ilman, että kukaan kertoo miten autoa pitäisi ajaa.

Tyypillinen esimerkkitilanne yrityksissä on, että piirustukset tallennetaan sinne sun tänne ja nimetään miten sattuu. Tarvittaessa niitä ei tahdo löytyä mistään. Jos jotain löytyy, aletaan miettiä, mikä olikaan se oikea, viimeisin versio.

 

3 tärkeää pointtia, jotka tulisi tietää suunnitteluohjelmiston uudistamista pohtiessa:

  1.  Hyväkin ohjelmisto on vain yksi peruspalikka, jolla uusi suunnitteluympäristö rakennetaan.
  2. Tarvitaan iso joukko pieniä, yksittäisiä valintoja, mikä edellyttää toteuttajalta kokemusta. Lopputuluksen ratkaisee se, kuinka kokonaisuus saadaan toimimaan ja miten ihmiset opetetaan käyttämään kokonaisuutta niin, että se palvelee asiakkaiden tarpeita ja yrityksen liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä.
  3. Työkaluohjelmistolla vasta luodaan malleja ja tuotteita. Vähintään yhtä tärkeää on tiedonhallinta eli mihin ja miten suunnittelun tulokset tallennetaan ja miten tätä tietoa jaetaan sitä tarvitseville.

CadWorks vastasi esimerkiksi asiakkaamme Pellon Groupin tietojärjestelmämigraation onnistumisesta. Kokonaisuus ulottuu käyttöönottokoulutuksesta yrityksen koko tiedonhallinnan uudelleenjärjestelyyn.

Lue lisää Pellon Groupin uudistusprojektista.

 

Toteuttajan kokemuksella säästät

Meille on tärkeää, että asiakas saa pitkäaikaisen hyödyn liiketoiminnalleen uudesta ohjelmistokokonaisuudesta. Roolimme on tuoda 20 vuoden ja satojen yritysesimerkkien ja asiakasratkaisujen tuoma kokemus jokaisen uuden asiakkaamme käyttöön. Kysymme, miten asioita nyt hoidetaan ja kerromme, miten ne voitaisiin hoitaa paremmin. Mikäli kiinnostuit, kerromme mielellämme lisää SOLIDWORKS-kokonaisuuden hyödyistä ja yhteistyöstä kanssamme.


Kirjoittaja on CadWorks Oy:n toimitusjohtaja, innovatiivinen kehittäjä ja kansainvälisestikin palkittu SOLIDWORKS-ammattilainen.


SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 12.11.2018
Virtuaalisuus tulee suunnitteluun askel kerrallaan
Tekniikan kehittyessä työtavat ja tiedonjako kehittyvät. Uusia tekniikoita jakaa suunnittelijan tuottamaa tietoa ilmestyy jatkuvasti. Paperipiirustus kuitenkin istuu tiukassa yritysten prosesseissa. Oma veikkaukseni on, että virtuaalisuus …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 16.8.2018
Vain taivas on rajana! Hyödynnä PDM Professionalin työtä tehostavat lisäominaisuudet
SOLIDWORKS PDM Professional tuo käyttöösi Standard-versiosta tutut ominaisuudet rajoittamattomina ja tukun lisäominaisuuksia helpottamaan jokapäiväistä työtä.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 3.10.2016
Yli 90 %:lla on ylläpitosopimus - Miksi ylläpito kannattaa?
Yli 90 % asiakkaistamme luottaa ylläpitosopimukseen. Se takaa sinulle asiantuntevan tukipalvelun sekä aina uusimmat versiot ja ohjelmistopäivitykset. Toimivan kokonaisuuden avulla säästät sekä työaikaasi että rahojasi, ja …
Lue lisää