Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Ongelmia SOLIDWORKSIN asennuksessa? Kokeile näitä neljää vinkkiä!

BLOGI | 24.9.2019

Artikkelin otsikkokuva.

Vinkki 1 – Muista Installation Manager SOLIDWORKSin asennuksessa

On yleistä, että asiakas käynnistää asennuksen ilman Installation Manageria. Jos asennus tehdään ilman sitä, voivat ohjelman kannalta tärkeät Windows-lisäosat jäädä asentumatta.

Esimerkki: Jos SOLIDWORKSin lisenssimanageri asennetaan pelkästään sen asennus-exellä, voi osa SOLIDWORKSin toiminnan kannata tärkeistä .NET Frameworkin versioista jäädä asentumatta serverille.  

Vinkki 2 – Lataa täysi SOLIDWORKS-asennuspaketti


Toinen yleinen tukipalvelussa esille tullut ongelma liittyy siihen, että asiakas ei ole asennuksen yhteydessä ladannut täyttä asennuspakettia. Tämä johtuu tavallisesti siitä, että asiakas tekee ohjelmasta vain upgrade-asennuksen. Myöhemmin asennuspaketin käyttö ei välttämättä onnistu, koska se ei sisällä kaikkia tarvittavia tiedostoja

Suosittelemme aina lataamaan täyden asennuspaketin serverille. Silloin kyseisestä asennuspaketista voidaan asentaa ohjelmia vuosienkin kuluttua työasemille.

 

C:\Users\KERIM~1.ARI\AppData\Local\Temp\SNAGHTML639c6d6.PNG

Kuva: Näin lataat täydellisen asennuspaketin SOLIDWORKSista koneellesi.

 

Vinkki 3 – Jos SOLIDWORKS kaatuilee, tee Repair-korjausasennus

On tilanteita, joissa asennus menee läpi ilman virheitä, mutta SOLIDWORKS kaatuilee, eikä toimi oikein. Näissä tilanteissa ohjeistamme asiakasta tekemään Repair-korjausasennuksen.

Sen voi tehdä menemällä työasemassa ohjauspaneeliin ja valitsemalla Lisää/Poista sovelluksia. Listasta valitaan SOLIDWORKS-asennus, jonka jälkeen ylhäältä valitaan Muuta. Esiin aukeavasta Installation Managerista valitaan Repair.

 


Kuva: Täältä löydät Repair-asennuksen

 

Vinkki 4 – rekisteröi uusin SOLIDWORKS-versio

Jos SOLIDWORKSin lataaminen ei onnistu, sillä asiakasportaalissa näet lukon kuvia, johtuu tämä tavallisesti siitä, että asiakas ei ole rekisteröinyt Register My Products -kohdasta uusinta saatavilla olevaa SOLIDWORKS-versiota. Rekisteröinnin jälkeen lukon kuvat poistuvat ja lataaminen onnistuu. Lataaminen ei tästä huolimatta onnistu, ota yhteyttä tukipalveluumme.

 

Kuva: Näin löydät SOLIDWORKSin asiakasportaalista Register My Products -kohdan.

 

Lisää asennusohjeita löydät tukiportaalistamme. Tukipalvelumme sisältyy SOLIDWORKSin ylläpitopalveluun. Voit luoda portaaliin tunnukset tukipalvelun saamiseksi.


SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 7.5.2021
3DEXPERIENCE WORKS – Yhdistää tiedot ja tekijät, pilvessä – Osa II
3DEXPERIENCE (myöhemmin 3DX) blogisarjan toisessa osassa käsittelen hieman muokattavuutta. Tässä yhteydessä tarkoitan muokattavuudella sitä, että alusta voidaan muokata juuri sellaiseksi kuin Te sen tahdotte.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 11.12.2020
3DEXPERIENCE Works – yhdistää tiedot ja tekijät pilvessä – Osa I
3DEXPERIENCE – Entistäkin enemmän mahdollisuuksia Lyhykäisyydessään 3DEXPERIENCE on konfiguroitava alusta pilvessä, jossa voi hallinnoida kaikkea suunnitteluun liittyvää dokumentaatiota, ja miksei myös muuta dataa. Suunnitteludatan lisäksi …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 14.11.2019
SOLIDWORKS 2020 - esimakua uutuuksista ja parannuksista
SOLIDWORKS 2020 on täällä! Maailman suosituimman 3D CAD -ohjelmiston 28. pääversio sisältää yli 200 parannusta ja uutta ominaisuutta, jotka perustuvat pitkälti yli viiden miljoonan käyttäjän …
Lue lisää