Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Vain taivas on rajana! Hyödynnä PDM Professionalin työtä tehostavat lisäominaisuudet

BLOGI | 16.8.2018

Artikkelin otsikkokuva.
PDM Professional vapauttaa turhista rajoituksista.

SOLIDWORKS Professionalin ja Premiumin mukana on jo tovin tullut tiedonhallintajärjestelmä SOLIDWORKS PDM Standard. Ohjelmiston laajempi versio, SOLIDWORKS PDM Professional, skaalautuu organisaationne tarpeisiin huomattavasti Standard-versiota paremmin. Saatte käyttöönne tutut ominaisuudet rajoittamattomina ja tukun lisäominaisuuksia helpottamaan jokapäiväistä työtä.

 

PDM Professionalin lisäominaisuudet jo itsessään maksavat hankinnan nopeasti takaisin. Tähän kun lisätään vielä CadWorksin käyttöönottopalvelu, ei teidän tarvitse kuin speksata vaatimukset ja toiveet. Sen jälkeen ohjelmisto on heti valmiina kovaan käyttöön.

 

Ota hyöty irti työtä tehostavista lisäominaisuuksista

Nostan esiin viisi konkreettisinta ominaisuutta, jotka erottavat jyvät akanoista, tai toisin sanoen Professionalin Standardista. Omista poiminnoistani olen jättänyt pois pienet ”kivat lisäominaisuudet”. Keskityn tässä ominaisuuksiin, jotka selvästi tuottavat lisäarvoa käyttäjälle:

  • Työkiertojen määrä. Standardissa rajoitettu, Professionalissa niin monta kuin tarvitaan
  • Tilojen määrä per työkierto. Standardissa 10, Professionalissa niin monta kuin tarvitaan
  • Sisäänrakennettu sarjanumerogeneraattori. Tätä ei ole lainkaan Standardissa, mutta Professionalissa tätä voidaan hyödyntää esimerkiksi projektinumerointiin
  • Templatet, eli valmiit pohjat/sapluunat esimerkiksi projektikansioiden luomiseen
  • Automaattitaskit, eli esimerkiksi työkierron vaiheeseen X (usein hyväksynnän yhteyteen) sidottu tehtävä, joka generoi piirustuksesta automaattisesti PDF:t, DXF:t ja vaikka DWG:t määritettyyn lokaatioon.

Kuten sanottu, ohessa vain omat poimintani Professionalin ominaisuuksista. Ominaisuuksia tosiaan riittää ja koko tuotematriisin löydätte täältä.

 

Kartoituksella huomioidaan yrityskohtaiset tarpeet

Jos kiinnostuit ja kaipaat esimerkiksi demoa tuotteesta, ole rohkeasti yhteydessä niin sovitaan ajankohta ja käydään ohjelmistoa ja teitä askarruttavia kysymyksiä läpi.

Käyttöönottoprojektia edeltää aina aloituspalaveri, jolloin yrityskohtaiset asiat otetaan huomioon käyttöönotossa. Teemme myös huomattavasti laajempia kartoituksia vaikka koko suunnitteluprosessiin liittyen, eikä kartoituksen missään tapauksessa tarvitse rajoittua ainoastaan tiedonhallintajärjestelmään.

PS. Huomioimisen arvoinen seikka on se, että SOLIDWORKS PDM Standard tukee nyt 2018 version myötä myös PDF-konversioita. Tämä siis suurelta osin (tai ainakin osittain) siitä syystä, että Workgroup PDM tippui samalla tarjonnasta pois. Ominaisuus on toki jonkin verran rajoitetumpi kuin Professionalissa.

Odotan itsekin jo mielenkiinnolla, mitä uutta 2019 tuo PDM-rintamalle.

Syysterveisin,
Niklas Hellman
CadWorks Oy

 

Lue, miten SOLIDWORKS PDM on tehostanut toimintaa Kojair Techillä.


SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 28.10.2019
Solidworks PDM – mitä uusi vuosiversio tuo tullessaan?
SOLIDWORKS PDM 2019 & 2020 – kaikki, mitä sinun tulisi tietää uusista versiosta! Keräsin tähän blogitekstiin Top 5 suosikkiani SOLIDWOKRS PDM:n uusista ja kehittyneistä ominaisuuksista …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Uutinen | 7.4.2021
Uusi SOLIDWORKS 2021 tuo yli 200 parannusta
Viime vuoden syksyllä julkaistussa SOLIDWORKS 2021 -versiossa on jälleen yli 200 parannusta. Iso osa näkyy parempana suorituskykynä ja suunnittelijan ajansäästönä. Uusi versio on myös vakaampi …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 18.9.2017
Yksinkertainen on tehokasta – myös tuotetiedonhallinnassa
Yksinkertainen on kaunista, mutta se voi todellakin olla myös tehokasta. Kun PDM-järjestelmä rakennetaan heti alusta alkaen suoraviivaiseksi, ei aikaa tuhlaannu ylimääräisiin työvaiheisiin tai automatisoitavissa olevien …
Lue lisää