Ota yhteyttä Tukipalvelu 

CASE ILOQ Oy: Tehokasta kasvua ammattitaidon ja tuotteiden kehittämisestä

REFERENSSI | 28.7.2016

Artikkelin otsikkokuva.
Jotta suunnitteluvaihe olisi tehokas, kannattaa käyttää kaikkia mahdollisuuksia kehittymiseen uusien työtä tehostavien työkalujen omaksumiseksi. CadWorks tuottaa tässä meille hyvää palvelua. Heidän tarjoamansa koulutukset ovat monipuolisia ja heillä on ammattitaitoa syventyä SOLIDWORKSin ytimeen. He tarjoavat jatkuvasti uusia, liiketoimintaamme tukevia keinoja kehittyä.
Mika Pukari, ILOQ Oy
Voisi sanoa, että työn tekeminen on tehokkaampaa työkalun käyttökoulutuksen jälkeen.
Mika Pukari, ILOQ Oy

Lukitusalan digitalisaatiossa johtava suomalainen kasvuyritys ILOQ Oy satsaa tuotekehityksessä henkilökunnan osaamiseen vuosittaisilla koulutusjaksoilla yhteistyössä CadWorksin kanssa. Tämä mahdollistaa tehokkaamman suunnittelun ja on luonut pohjan vahvalle kasvulle.

Yhä kansainvälistyvä ILOQ käyttää aktiivisesti SOLIDWORKS-ohjelmistoa luovan työn tukena. Yrityksen innovaatiot ovat tuoneet kansainvälistä huomiota. Laajentuminen ja nopea kasvu tuovat painetta myös suunnittelulle: innovaatiot ja luovat ideat pitää saada realisoitua ja muutokset tehtyä vastaamaan liiketoiminta-alueiden tarpeita yhä monipuolisemmassa massatuotannossa.

 

Suunnitteluvaiheessa tehot irti SOLIDWORKSista

Kehittyvä business vaatii myös kehittyvän henkilökunnan. Yhteistyö on jatkunut jo pidempään CadWorksin kouluttajien kanssa.

- Suunnittelun ammattilaistemme kouluttamisen taustalla on toiminnan tehostaminen. Käytössä olevasta ohjelmistosta pitää saada kaikki tehot irti. SOLIDWORKSilla realisoidaan innovaatiot todeksi. Jotta suunnitteluvaihe olisi tehokas, on ohjelmistoa osattava käyttää. Uskon, että aina kannattaa käyttää uusia ja tehokkaita työvälineitä työn tekemiseen ja kehittyäksemme tarvitaan kouluttautumista, kuvaa toimitusjohtaja Mika Pukari henkilökunnan kouluttautumista.

Viimeisimpänä koulutuksia on järjestetty SOLIDWORKSin MBD:n käyttöönoton yhteydessä. MBD mahdollistaa paperittoman 3D tuotantodokumentaation luomisen, kaikki valmistettava ja valmistukseen tarvittava tieto on upotettu tähän yhteen malliin. Tavoitteena on saada laadullistettua tuotantoketjua.

Mekaniikkasuunnittelun suunnittelijat kokevat kouluttautumisen tärkeäksi.

- CadWorksin meille tarjoamat koulutuspalvelut auttavat ohjelmiston käytössä. Koulutusten pohjalta löydämme oikeat työkalut juuri tarvitsemiimme asioihin. Voisi sanoa, että työn tekeminen on tehokkaampaa työkalun käyttökoulutuksen jälkeen. Ainoastaan ohjelmistoa kokeilemalla ei aina keksi tai löydä kaikkia tarpeellisia ominaisuuksia, vaikka SOLIDWORKS onkin helppokäyttöinen ja looginen. CadWorksin osaava, paikallinen tuki on todella tärkeää ja meillä on matala kynnys ottaa yhteyttä heihin, kertoo Iloqin mekaniikkasuunnittelun tiimi.

Faktaboksin kuvake.

Koulutuspalveluiden hyödyt

  • Oikeiden työkalujen nopea oppiminen omaan tarpeeseen
  • Ohjaava konkreettinen tuki opastaa laadukkaaseen lopputulokseen
  • Tehokkaampi työkalun käyttö alusta alkaen: Suunnittelu tehostuu
  • Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan: ratkaisut tiedossa olevien ratkaisujen pohjalta kokeneelta kouluttajalta

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 1.7.2016
CASE TactoTek Oy: Huipputeknologia pusertuu kahden millin kappaleeseen
TactoTek sijaitsee Oulun kupeessa Kempeleen teollisuusalueella. Siellä on kehitetty valmistustekniikka, jolla integroidaan lukuisia toimintoja ja komponentteja muutaman millin paksuiseen muovikappaleeseen. Tämä mahdollistaa huikeat käyttömahdollisuudet maailmanlaajuisesti …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 20.10.2016
Case Vaisala Oyj: Uteliaisuutensa säilyttänyt 80-vuotias
Sää, ja etenkin sen ennustettavuus, kiinnosti kovasti aikoinaan professorina Helsingin yliopistossa työskentelevää tohtori Vilho Väisälää. Tämä lahjakas keksijä ja alansa arvostettu tiedemies teki suuren läpimurtonsa …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 15.6.2016
Case Oxsa: asiakaspalaute jalostuu tuoteinnovaatioiksi
Oxsa (HPH Steel Oy) suunnittelee ja valmistaa nykyaikaisilla menetelmillä maatalous- ja metsäkäyttöön tarkoitettuja tuotteita kuten etu- ja takakauhoja, lumilinkoja ja peräkärryjä. Muutama vuosi perustamisen jälkeen …
Lue lisää