Ota yhteyttä Tukipalvelu 

CASE PEL-Tuote Oy: Mikä tärkeintä käyttöönotossa. Käyttäjä kertoo.

REFERENSSI | 18.11.2016

Artikkelin otsikkokuva.
Toimintamme laajentuessa tiedonhallintaan tarvittiin kipeästi apua, ja siihen saatiin nopea ratkaisu CadWorksiltä. SOLIDWORKS PDM -asennuksen myötä avautui aivan uusi hallittu maailma. Olemme erittäin tyytyväisiä koko kokonaisuuteen, jonka saimme CadWorksiltä aina ensimmäisestä tarjouspyynnöstä käyttöopastukseen asti. Kaiken kaikkiaan kiitettävää ja ammattitaitoista toimintaa.
Samuli Saari, PEL-Tuote Oy
CadWorks hoiti käyttöönoton ja opastuksen tavalla, joka ei jättänyt epäselvyyksiä. Sen jälkeen voimme luottavaisesti aloittaa omatoimisen ohjelman käytön, joka onkin sujunut ongelmitta.
Samuli Saari, PEL-Tuote Oy

30 vuotta sitten perustettu Rantasalmella toimiva PEL-tuote suunnittelee ja valmistaa kivenkeräyskoneita ja lietteen käsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Annetaan PEL-tuotteen tuotesuunnittelijan Samuli Saaren kertoa omin sanoin kokemuksistaan tuoreesta SOLIDWORKS PDM:n käyttöönotosta:

”PEL-tuote on ollut CadWorksin asiakkaana 10 vuotta, ensimmäinen SOLIDWORKS-lisenssi hankittiin muistaakseni vuonna 2006. Vuoteen 2016 asti ohjelmaa tuli käytettyä ilman CustomWorksiä tai PDM:ää. Kuvat ja mallit tuli kyllä piirrettyä ja tuotanto ne myös toteutti, mutta täytyy sanoa, että PDM-asennuksen jälkeen avautui aivan uusi hallittu maailma. On todella iso apu siitä, että mallit, tiedostot, piirustukset ovat nyt yhdessä paikassa hallitusti järjestyksessä. Voin olla vakuuttunut, ja muutkin kuvamateriaalia kaipaavat voivat olla vakuuttuneita, että käytössä on vain ja ainoastaan viimeisin päivitetty materiaali. SOLIDWORKS PDM on toimiva ja helppokäyttöinen ohjelmisto, jolla on todella suuri merkitys hallittuun tiedostojen käsittelyyn.

Olemme Pel-tuotteella erittäin tyytyväisiä koko kokonaisuuteen, jonka saimme CadWorksin kautta käyttöömme aina ensimmäisestä tarjouspyynnöstä käyttöopastukseen asti. PDM-asennus sujui jouhevasti ilman, että se olisi liiemmin häirinnyt jokapäiväistä työskentelyä. Kaikki tapahtui asiakaslähtöisesti meitä kuunnellen ja meidän toiveet huomioon ottaen. Itse käyttöönotto ja opastus ohjelmaan suoritettiin tavalla, joka ei jättänyt epäselvyyksiä. Opastuksen jälkeen oli luottavainen tunne aloittaa omatoiminen ohjelman käyttö, joka on sujunut ongelmitta. Kaiken kaikkiaan kiitettävää ja ammattitaitoista toimintaa.”

Saaren mukaan oli suuri etu, että CadWorksin yhteyshenkilö tuli paikan päälle ja perehtyi PEL-tuotteen tuotantoon ja käytäntöihin. Siltä pohjalta PDM voitiin rakentaa heidän näköisekseen. ”Koska opastus tapahtui omissa tiloissamme, pystyimme käyttämään omia tuotteitamme ja prosessejamme esimerkkeinä, mitä pidän erittäin tärkeänä”, Saari selventää.

Saatujen kokemusten mukaan PDM on parantanut PEL-tuotteen toimintaa merkittävästi. Aiemmin eri koneilla olleet piirustukset ja kuvat löytyvät nyt keskitetysti yhdeltä palvelimelta, josta ne on kaikkien helppo hakea tarpeen mukaan. Tämä säästää aikaa ja tehostaa työntekoa.

Ohjelmistokumppanilta vaaditaan tänä päivänä ennen kaikkea palvelua. Yrityksen toimintaolosuhteiden muuttuessa on ohjelmistot saatava nopeasti ajan tasalle kilpailukyvyn säilyttämiseksi. PEL-tuotteessa ollaan oltu tyytyväisiä CadWorksin aktiivisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Tiedonhallintatarpeeseen tartuttiin nopeasti, ja sopivin vaihtoehto löydettiin tiiviissä yhteistyössä.  Saari uskoo, että PEL-tuote saa jatkossakin toimivia ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiinsa tutulta yhteistyökumppaniltaan.

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Uutinen | 7.4.2021
Uusi SOLIDWORKS 2021 tuo yli 200 parannusta
Viime vuoden syksyllä julkaistussa SOLIDWORKS 2021 -versiossa on jälleen yli 200 parannusta. Iso osa näkyy parempana suorituskykynä ja suunnittelijan ajansäästönä. Uusi versio on myös vakaampi …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 16.8.2018
Vain taivas on rajana! Hyödynnä PDM Professionalin työtä tehostavat lisäominaisuudet
SOLIDWORKS PDM Professional tuo käyttöösi Standard-versiosta tutut ominaisuudet rajoittamattomina ja tukun lisäominaisuuksia helpottamaan jokapäiväistä työtä.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 28.10.2019
Solidworks PDM – mitä uusi vuosiversio tuo tullessaan?
SOLIDWORKS PDM 2019 & 2020 – kaikki, mitä sinun tulisi tietää uusista versiosta! Keräsin tähän blogitekstiin Top 5 suosikkiani SOLIDWOKRS PDM:n uusista ja kehittyneistä ominaisuuksista …
Lue lisää