Ota yhteyttä Tukipalvelu 

SOLIDWORKS Network-verkkolisenssien ja niiden ylläpitosopimusten sekä koulutusten hinnat muuttuvat 1.7.2024

UUTINEN | 10.5.2024

Artikkelin otsikkokuva.

SOLIDWORKS lisenssit ja ylläpitosopimukset

SOLIDWORKS Network-verkkolisenssien hinnat muuttuvat, ja uudet hinnat tulevat voimaan heinäkuun alussa. Samassa yhteydessä muuttuvat verkkolisenssien ylläpitosopimusten hinnat. Voimassa olevissa sopimuksissa hinta päivittyy ylläpitojakson vaihtuessa seuraavan kerran 30.6.2024 jälkeen. Myös 3DExperience-roolien vuosihinta muuttuu 1.7.2024 alkaen.

Nykyiset hinnat ovat voimassa kaikissa ennen hintamuutosta tehdyissä ylläpitosopimuksissa sopimuskauden loppuun. Myymme 12 tai 36 kuukauden pituisia verkkolisenssien ylläpitosopimuksia nykyisellä hinnalla kesäkuun loppuun asti. Myös kesäkuun yli voimassa olevia sopimuksia voi päivittää ostamalla uuden ylläpitojakson 30.6.2024 mennessä.

SOLIDWORKS Single user-lisenssien hankinta- ja ylläpitohintoihin ei tule muutoksia.

Heinäkuun alun hintamuutokset vaikuttavat SOLIDWORKS-tuotteiden hinnoitteluun maailmanlaajuisesti ja tulevat voimaan kaikilla markkinoilla. Maakohtaiset hintamuutokset: https://www.3ds.com/terms/price

Koulutukset

Koulutusten uudet hinnat koskevat 1.7.2024 jälkeen pidettäviä koulutuksia. Myös koulutusseteleiden hinta ja arvo muuttuvat heinäkuun alussa.

Koulutusseteleitä voi ostaa nykyisellä hinnalla kesäkuun 2024 loppuun asti, ja setelit ovat normaalisti voimassa ostohetkestä yhden vuoden. Jatkossakin yhdellä koulutussetelillä voi maksaa yhden päivän koulutuksen seteliin nimetylle henkilölle. Koulutusseteleitä hyödyntämällä voi 1.7.2024 jälkeen pidettäviin yleisiin SOLIDWORKS-koulutuksiimme osallistua vielä nykyisillä hinnoilla.

Hyödynnä nykyiset hinnat tekemällä tilaukset kesäkuun loppuun mennessä!

Vielä on melkein 2 kuukautta aikaa tehdä sopimuspäivitykset ja tilaukset voimassa olevilla hinnoilla. Samalla varmistat sen, että tiedät käytössä olevien ohjelmistojen kustannukset jopa vuoteen 2027 asti.

Tarkempia tietoja uusista hinnoista ja tilausten tekemisestä saat myyjiltämme.

https://www.cadworks.fi/fi/contact/?category=myynti

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 21.5.2018
Karkaako tuotteen kustannukset käsistä? Ota suunnitteluprosessi syyniin
Liian usein valmistetun tuotteen todelliset kustannukset selviävät vasta jälkilaskennassa. Kustannusten hallinta pitäisikin saada tuotua mukaan …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 15.11.2016
Tietokone suunnittelijan tärkeimpänä työkaluna kuntoon
Osa 1: Näytönohjaimen päivitys kaatumis- ja hitausongelmat. Yli 90% kaikista SOLIDWORKSiin liittyvistä hidastumis-, kaatumis- ja …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Uutinen | 1.11.2021
Tervetuloa SOLIDWORKS 2022 What’s New -webinaareihimme!
Jokasyksyiset SOLIDWORKS -versioseminaarit pidetään tänäkin vuonna suorina webinaareina.
Lue lisää
Selaa ajankohtaisia julkaisuja