Ota yhteyttä Tukipalvelu 

CASE PEL-Tuote Oy: Mikä tärkeintä käyttöönotossa. Käyttäjä kertoo.

REFERENSSI | 18.11.2016

Artikkelin otsikkokuva.
Toimintamme laajentuessa tiedonhallintaan tarvittiin kipeästi apua, ja siihen saatiin nopea ratkaisu CadWorksiltä. SOLIDWORKS PDM -asennuksen myötä avautui aivan uusi hallittu maailma. Olemme erittäin tyytyväisiä koko kokonaisuuteen, jonka saimme CadWorksiltä aina ensimmäisestä tarjouspyynnöstä käyttöopastukseen asti. Kaiken kaikkiaan kiitettävää ja ammattitaitoista toimintaa.
Samuli Saari, PEL-Tuote Oy
CadWorks hoiti käyttöönoton ja opastuksen tavalla, joka ei jättänyt epäselvyyksiä. Sen jälkeen voimme luottavaisesti aloittaa omatoimisen ohjelman käytön, joka onkin sujunut ongelmitta.
Samuli Saari, PEL-Tuote Oy

30 vuotta sitten perustettu Rantasalmella toimiva PEL-tuote suunnittelee ja valmistaa kivenkeräyskoneita ja lietteen käsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Annetaan PEL-tuotteen tuotesuunnittelijan Samuli Saaren kertoa omin sanoin kokemuksistaan tuoreesta SOLIDWORKS PDM:n käyttöönotosta:

”PEL-tuote on ollut CadWorksin asiakkaana 10 vuotta, ensimmäinen SOLIDWORKS-lisenssi hankittiin muistaakseni vuonna 2006. Vuoteen 2016 asti ohjelmaa tuli käytettyä ilman CustomWorksiä tai PDM:ää. Kuvat ja mallit tuli kyllä piirrettyä ja tuotanto ne myös toteutti, mutta täytyy sanoa, että PDM-asennuksen jälkeen avautui aivan uusi hallittu maailma. On todella iso apu siitä, että mallit, tiedostot, piirustukset ovat nyt yhdessä paikassa hallitusti järjestyksessä. Voin olla vakuuttunut, ja muutkin kuvamateriaalia kaipaavat voivat olla vakuuttuneita, että käytössä on vain ja ainoastaan viimeisin päivitetty materiaali. SOLIDWORKS PDM on toimiva ja helppokäyttöinen ohjelmisto, jolla on todella suuri merkitys hallittuun tiedostojen käsittelyyn.

Olemme Pel-tuotteella erittäin tyytyväisiä koko kokonaisuuteen, jonka saimme CadWorksin kautta käyttöömme aina ensimmäisestä tarjouspyynnöstä käyttöopastukseen asti. PDM-asennus sujui jouhevasti ilman, että se olisi liiemmin häirinnyt jokapäiväistä työskentelyä. Kaikki tapahtui asiakaslähtöisesti meitä kuunnellen ja meidän toiveet huomioon ottaen. Itse käyttöönotto ja opastus ohjelmaan suoritettiin tavalla, joka ei jättänyt epäselvyyksiä. Opastuksen jälkeen oli luottavainen tunne aloittaa omatoiminen ohjelman käyttö, joka on sujunut ongelmitta. Kaiken kaikkiaan kiitettävää ja ammattitaitoista toimintaa.”

Saaren mukaan oli suuri etu, että CadWorksin yhteyshenkilö tuli paikan päälle ja perehtyi PEL-tuotteen tuotantoon ja käytäntöihin. Siltä pohjalta PDM voitiin rakentaa heidän näköisekseen. ”Koska opastus tapahtui omissa tiloissamme, pystyimme käyttämään omia tuotteitamme ja prosessejamme esimerkkeinä, mitä pidän erittäin tärkeänä”, Saari selventää.

Saatujen kokemusten mukaan PDM on parantanut PEL-tuotteen toimintaa merkittävästi. Aiemmin eri koneilla olleet piirustukset ja kuvat löytyvät nyt keskitetysti yhdeltä palvelimelta, josta ne on kaikkien helppo hakea tarpeen mukaan. Tämä säästää aikaa ja tehostaa työntekoa.

Ohjelmistokumppanilta vaaditaan tänä päivänä ennen kaikkea palvelua. Yrityksen toimintaolosuhteiden muuttuessa on ohjelmistot saatava nopeasti ajan tasalle kilpailukyvyn säilyttämiseksi. PEL-tuotteessa ollaan oltu tyytyväisiä CadWorksin aktiivisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Tiedonhallintatarpeeseen tartuttiin nopeasti, ja sopivin vaihtoehto löydettiin tiiviissä yhteistyössä.  Saari uskoo, että PEL-tuote saa jatkossakin toimivia ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiinsa tutulta yhteistyökumppaniltaan.

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 7.9.2018
Case Muotolevy: Avoimesti saatavilla oleva suunnittelutieto nopeuttaa tarjousten tekoa
Rakentamisen eri elinkaaren vaiheisiin tuotteita ja palveluita tarjoava Muotolevy haluaa tarjota asiakkailleen yhä enemmän asiakaskohtaista suunnittelua. Muotolevyn suunnittelujohtajan Kimmo Sundströmin tavoitteena on luoda yritykselle yhtenäistä …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 4.8.2016
Case Fortaco: Fortacon ohjelmistoprojekti hipoo Suomen ennätystä
18 kuukautta sitten pöydällä ei ollut käytännössä mitään. Tänään lähes 50 suunnittelijaa useassa maassa työskentelee sujuvasti SOLIDWORKSillä, myyjät poimivat tiedot tilauskonfiguraattorista, tuotantoa ohjataan SAP-järjestelmällä ja …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 31.1.2018
CASE SAMMET DAMPERS: Säätö- ja sulkupeltien valmistusprosessi nopeutui SOLIDWORKS PDM:n avulla
Sammet Dampersin tiloissa Muuramessa suunnitellaan 13 hengen voimin säätö- ja sulkupeltejä voimalaitosten, teollisuuden ja varustamojen käyttöön eri puolille maailmaa. Valmistus pyörii alihankkijoiden voimin, joten tarvittavan …
Lue lisää