Contact us Support 

3DEXPERIENCE WORKS

Ideat, tuoteratkaisut ja tuotedata yhden pilvialustan ympärillä. 3DEXPERIENCE® Works -tuoteperhe yhdistää tutut SOLIDWORKS-ominaisuudet saumattomasti 3DEXPERIENCE®-pilvipalvelualustan kanssa. Vie tuotekehitysprosessisi uusiin ulottuvuuksiin!

Cloud product page main header image
3DEXPERIENCE PDM:ssä olevan tuotetiedon saavuttaminen on helppoa ja samalla kontrolloitua. Pilvipohjainen järjestelmä ei ole laiteriippuvainen, ja sitä voi käyttää esim. mobiililaitteilla. Käyttäjätunnusten ansiosta tieto on kuitenkin ulkopuolisilta suojassa.
Ville Kauppinen, Rocsole Oy
Meillä ei ole omia palvelimia eikä niitä tätäkään varten tarvinnut hankkia tai vuokrata. Näin vältyttiin palvelinten ylläpidosta, varmuuskopioinneista ja muista IT-asioiden huolehtimisesta. Pilvipohjainen ratkaisu onkin kustannustehokas, kun palvelimista ei tule hankinta-, vuokra- eikä käyttökustannuksia.
Jussi Kankaanmäki, Hakeyhtymä Kankaanmäki

CHOOSE YOUR EXPERIENCE


STANDARD

3DEXPERIENCE® WORKS STANDARD 

Create 3D models anywhere, whenever and create ideas and communicate conveniently using the features of the 3DEXPERIENCE® platform!

PROFESSIONAL

3DEXPERIENCE® WORKS PROFESSIONAL

Includes all features from Standard package as well as the 3D Sculptor role for 3D and concept designers and includes all SOLIDWORKS® Professional features!

PREMIUM

3DEXPERIENCE® WORKS PREMIUM

Sisältää Professional-paketin ominaisuuksien lisäksi kattavat simulointiin liittyvät tuotteet sekä SOLIDWORKS® Premium-lisäominaisuudet!

CHECK OUT SOLUTIONS


Ask for more information

Write us your contact information and tell us a little bit about what you're interested in. We'll be in touch.