Ota yhteyttä Tukipalvelu 

3DEXPERIENCE WORKS

Ideat, tuoteratkaisut ja tuotedata yhden pilvialustan ympärillä. 3DEXPERIENCE® Works -tuoteperhe yhdistää tutut SOLIDWORKS-ominaisuudet saumattomasti 3DEXPERIENCE®-pilvipalvelualustan kanssa. Vie tuotekehitysprosessisi uusiin ulottuvuuksiin!

Pilvituotesivun pääkuva
3DEXPERIENCE PDM:ssä olevan tuotetiedon saavuttaminen on helppoa ja samalla kontrolloitua. Pilvipohjainen järjestelmä ei ole laiteriippuvainen, ja sitä voi käyttää esim. mobiililaitteilla. Käyttäjätunnusten ansiosta tieto on kuitenkin ulkopuolisilta suojassa.
Ville Kauppinen, Rocsole Oy
Meillä ei ole omia palvelimia eikä niitä tätäkään varten tarvinnut hankkia tai vuokrata. Näin vältyttiin palvelinten ylläpidosta, varmuuskopioinneista ja muista IT-asioiden huolehtimisesta. Pilvipohjainen ratkaisu onkin kustannustehokas, kun palvelimista ei tule hankinta-, vuokra- eikä käyttökustannuksia.
Jussi Kankaanmäki, Hakeyhtymä Kankaanmäki

VALITSE KOKEMUKSESI


STANDARD

3DEXPERIENCE® WORKS STANDARD 

Luo 3D-malleja milloin ja missä vain sekä ideoi ja kommunikoi kätevästi hyödyntämällä 3DEXPERIENCE®-pilvialustan toimintoja!

PROFESSIONAL

3DEXPERIENCE® WORKS PROFESSIONAL

Sisältää Standard-paketin ominaisuuksien lisäksi muotoilijoille ja konseptisuunnittelijoille suunnatun 3D Sculptor-roolin sekä SOLIDWORKS® Professional-lisäominaisuudet!

PREMIUM

3DEXPERIENCE® WORKS PREMIUM

Sisältää Professional-paketin ominaisuuksien lisäksi kattavat simulointiin liittyvät tuotteet sekä SOLIDWORKS® Premium-lisäominaisuudet!

TUTUSTU RATKAISUIHIN


Kysy lisää

Kirjoita yhteystietosi ja kerro hieman mistä olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä.