Ota yhteyttä Tukipalvelu 

NÄIN PALVELEMME

Asiantuntijamme ovat koulutettuja SOLIDWORKS-ammattilaisia ja myös yrityksenä CadWorksilla on korkein mahdollinen sertifiointitaso. Laadukkaan tukipalvelumme lisäksi kanssamme hoituvat käyttöönotot, järjestelmiesi uusimisen ja koulutat organisaatiosi huippuunsa!

CadWorksin palvelut
It really is a pleasure to work with such a professional organisation. CADWORKS always puts the customer at the forefront of its strategy and is truly assisting in helping those companies improve their business processes.
James Aslin, Territory Sales Manager, Nordics and Baltics Dassault Systèmes SOLIDWORKS Corporation
Jotta suunnitteluvaihe olisi tehokas, kannattaa käyttää kaikkia mahdollisuuksia kehittymiseen uusien työtä tehostavien työkalujen omaksumiseksi. CadWorks tuottaa tässä meille hyvää palvelua. Heidän tarjoamansa koulutukset ovat monipuolisia ja heillä on ammattitaitoa syventyä SOLIDWORKSin ytimeen. He tarjoavat jatkuvasti uusia, liiketoimintaamme tukevia keinoja kehittyä.
Mika Pukari, ILOQ Oy

NÄIN SAAT SOLIDWORKSIN KÄYTTÖÖSI


...
Etsitkö kumppania sujuvaan käyttöönottoon?

Ota käyttöön SOLIDWORKS, jonka avulla yrityksesi tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä tuotteita nopeasti markkinoille. Autamme pitkällä kokemuksella valitsemaan oikean ohjelmistokokonaisuuden, joka sopii tarpeisiisi myös tulevaisuudessa.

...
Oletko uudistamassa yrityksesi 3D-ohjelmistoa tehokkaamman työn mahdollistamiseksi?

Päivitä ohjelmistosi modernin mallintamisen tasolle kanssamme: Suunnittelun prosessit nopeutuvat ja tehostuvat, säästät aikaa ja parannat tuotteen laatua - suoraviivaisemmat toimintatavat mahdollistavat työkalut nostavat busineksesi uudelle tasolle!

Ota SOLIDWORKS käyttöösi
tuki- ja ylläpitopalvelut

tuki- ja ylläpitopalvelut

Ohjelmistotoimittajan roolia sujuvan käytön takaamisessa ei voi korostaa liikaa. Hyvin toimiva tukipalvelu on meille ylpeyden aihe ja erotumme sillä kilpailevista ohjelmistotoimittajista.

Lue lisää
käyttöönottopalvelut

käyttöönottopalvelut

Autamme soveltamaan pitkäikäisen ja omiin tarpeisiinne sopivan ohjelmistokokonaisuuden kerralla käyttöösi, joka joustaa kasvusi mukana tulevaisuudessakin.

Lue lisää
koulutuspalvelut

koulutuspalvelut

Olemme kokenut 3D-kouluttaja, meillä on yli 25 vuoden kokemus SOLIDWORKS -ohjelmistosta. SOLIDWORKS Corporation on sertifioinut CadWorks Oy:n korkeimmalle mahdolliselle tasolle: Authorized Training, Testing and Support Center.

Lue lisää
konsultointi

konsultointi

Muista ohjelmistomaahantuojista poiketen meillä on omia suunnittelun automaatiota lisääviä ohjelmistotuotteita ja sitä kautta vahva ohjelmointi- ja tuotekehitysosaaminen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Kirjoita yhteystietosi ja kerro hieman mistä olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä.