Ota yhteyttä Tukipalvelu 

KOULUTUSPALVELUT

Koulutuspalvelut

Meillä on yli 25 vuoden kokemus SOLIDWORKS-ohjelmistoista ja niiden kouluttamisesta. SOLIDWORKS Corporation on sertifioinut meidät kouluttajana korkeimmalle mahdolliselle tasolle, ja olemme Authorized Training Testing and Support Center.

SERTIFIOIDUT JA KOKENEET KOULUTTAJAT

Kaikki kouluttajamme ovat läpäisseet SOLIDWORKSin järjestämät Certified SOLIDWORKS Instructor -testit. Kouluttajamme toimivat myös konsultointi- ja tukipalveluissa, jolloin koulutus on käytännönläheistä. Samalla saatu asiakaspalaute on nopeasti osana kurssiemme sisältöä.

HENKILÖKOHTAINEN OTE LÄHI- JA ONLINE-KOULUTUKSISSA

Osanottajien määrää kurssia kohden rajoitetaan niin, että opetuksen henkilökohtainen ote säilyy. Pienellä ryhmäkoolla varmistetaan, että kouluttajalla on aikaa vastata osallistujien kysymyksiin ja seurata heidän edistymistään.

Online-koulutuksissamme kouluttaja on fyysisesti läsnä kurssiluokassa, jossa hän seuraa osallistujien edistymistä siellä olevilta näytöiltä. Kouluttaja pystyykin reagoimaan nopeasti osallistujien tarpeisiin ja antamaan myös yksilöllisiä neuvoja osallistujille.

TOIMIVAT KOULUTUSTILAT JÄRVENPÄÄSSÄ JA KOKO SUOMESSA

Pääosa kursseistamme järjestetään nykyisin etänä, mutta myös Järvenpään koulutustila on käytössä. Lisäksi järjestämme lähikoulutuksia muualla Suomessa.

Jokainen kurssilainen saa käyttöönsä oman SOLIDWORKS-työaseman, jolloin opetuksesta tulee monipuolista ja käytännönläheistä. Muualla, kuin koulutustiloissamme Järvenpäässä, pidettäville kursseille rakennamme luokan kannettavilla SOLIDWORKS-työasemilla.

Koulutustiloihimme Järvenpäähän on hyvät yhteydet. Meille on helppo tulla myös omalla autolla, ja maksutonta paikoitustilaa on runsaasti.

KORKEALUOKKAINEN KOULUTUSMATERIAALI

Koulutusmateriaaleina käytössä on SOLIDWORKS-oppikirjat ja CadWorks Oyn kouluttajien tekemä materiaali. Nämä korkealuokkaiset koulutusmateriaalit jäävät kurssin jälkeen hyväksi kertausmateriaaliksi ja muistin virkistäjäksi. CadWorks Oyn kouluttajien tekemää koulutusmateriaalia päivitämme uusien ominaisuuksien mukaiseksi.

PERUSKURSSI JA OSAAMISTA TÄYDENTÄVÄT JATKOKURSSIT

Kaikille SOLIDWORKS-käyttäjille suosittelemme vähintään kuuden päivän peruskurssia (3+3 lähipäivää tai 2+2+2 online-päivää) ja sopivan käyttökokemuksen jälkeen 1–4 päivää jatkokursseja.

Jatkokurssit kannattaa valita oman työn asettamien vaatimusten mukaan laajasta tarjonnastamme. Mallintamisen perusteet opitaan jo muutamassa kurssipäivässä. Niinpä opetuksemme muodostaakin tiiviin kokonaisuuden, jossa huomio kohdistuu paitsi mallintamiseen, myös koko tuotesuunnitteluprosessiin.
Ole yhteydessä niin tehdään yhdessä juuri sinulle sopiva koulutussuunnitelma.

KOULUTUSSETELEILLÄ EDULLISEMMIN JA JOUSTAVAMMIN

Koulutusseteleillämme koulutusten hankkiminen on noin 20 % edullisempaa. Esimerkiksi 10 päivää koulutusta erikseen ostettuna maksaa 5 000,00 € ja 10 päivän Koulutussetelinä 4 000,00.

Edullisemman hinnan lisäksi Koulutusseteli tuo joustavuutta, kun suunnittelija voi käyttää setelit itselle sopiviin koulutuksiin omien aikataulujensa mukaan.

  • Yksi seteli oikeuttaa osallistumaan yhden päivän yleiseen SOLIDWORKS-koulutukseemme.
  • Koulutusseteli on henkilökohtainen, henkilön nimi on mainittava tilausvaiheessa.
  • Seteli on käytettävä 12 kk:n kuluessa tilauksesta.

YRITYSKOHTAINEN KOULUTUS

Kaikki kurssimme voidaan järjestää myös yrityskohtaisina. Koulutuspaikkana voi olla koulutustilamme Järvenpäässä, yrityksenne omat tilat tai muusta paikkaa varattu neuvotteluhuone. Tuomme paikalle kannettavat SOLIDWORKS-työasemat. Toki suunnittelijan on mahdollista käyttää koulutuksessa myös omaa työasemaa. Varsinkin SOLIDWORKS PDM -koulutukset toteutetaan usein asiakkaan omassa PDM-ympäristössä ja omilla työasemilla. Yrityskohtaisen koulutuksen etuna on luonnollisesti se, että voimme keskittyä juuri teidän suunnittelutarpeisiinne ja erityiskysymyksiinne.

Yrityskohtainen koulutus voidaan räätälöidä kahdesta tai useammasta meillä tarjolla olevasta kurssista niin, että kurssisisällöistä poimitaan vain teille tarpeellisimmat harjoitukset. Räätälöityyn kurssiin voi ja kannattaa esittää sisältötoiveita kurssiohjelmien ohi. Myös oman tuotemallin käyttäminen kurssimateriaalina on mahdollista. Kouluttajamme tutustuu ennen kurssia lähettämäänne materiaaliin ja sovittaa harjoitukset siihen sopivaksi.

Yrityskohtaista kurssia kannattaa harkita silloin, jos yrityksestänne on kerralla vähintään neljä osallistujaa. Yrityskohtainenkin kurssi voidaan järjestää joko paikan päällä teidän tiloissanne tai etänä.


NÄIN ASIAKKAAMME OVAT HYÖTYNEET TUOTTEESTA


Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 2.4.2024
Case Arctic Rides: SOLIDWORKS otettiin käyttöön startup-ohjelmassa
Vuonna 2020 perustettu Arctic Rides Oy suunnittelee ja valmistaa uudenlaisia kevyitä sähkökulkuvälineitä. Yrityksen tunnetuin tuote …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 12.10.2023
Case DGN Innovation: 3DEXPERIENCE tuo joustavuutta ja kustannustehokkuutta lisenssien hallintaan
DGN Innovation tekee mm. talotekniikka- ja rakennusalalla, puunjalostuksessa sekä kuluttajatuotteiden valmistuksessa toimiville asiakkailleen tuote- ja …
Lue lisää

Pyydä tarjous

Kirjoita yhteystietosi ja kerro hieman mistä olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä.