Ota yhteyttä Tukipalvelu 

KOULUTUSPALVELUT

Koulutuspalvelut

CadWorks Oy on kokenut 3D-kouluttaja, meillä on yli 20 vuoden kokemus SOLIDWORKS -ohjelmistosta. SOLIDWORKS Corporation on sertifioinut CadWorks Oy:n korkeimmalle mahdolliselle tasolle eli Authorized Training Testing and Support Centeriksi.

 

SERTIFIOIDUT JA KOKENEET KOULUTTAJAT

Kaikki kouluttajamme ovat läpäisseet SOLIDWORKSin järjestämät Certified SOLIDWORKS Instructor -testit. Läheinen yhteistyö konsultointi- ja tukipalvelutoimintojen kanssa varmistaa, että koulutus on käytännönläheistä ja saatu asiakaspalaute on nopeasti osana kurssiemme sisältöä.

 

TOIMIVAT KOULUTUSTILAT JA KORKEALUOKKAINEN KOULUTUSMATERIAALI

Pääosa kursseista järjestetään Järvenpään koulutusluokassa, mutta kannettavilla työasemilla varustetut liikkuvat kurssiluokat tuovat kursseja myös muualle Suomeen. Yrityskohtainen kurssi on harkinnan arvoinen jo silloin, jos yrityksestänne tulee kerralla vähintään neljä osallistujaa.

Järvenpäähän on hyvät yhteydet. Meille on helppo tulla myös omalla autolla, koska maksutonta paikoitustilaa on runsaasti. Jokainen kurssilainen saa käyttöönsä oman SOLIDWORKS -työaseman, jolloin opetuksesta tulee monipuolista ja käytännönläheistä. Osanottajien määrää kurssia kohden rajoitetaan niin, että opetuksen henkilökohtainen ote säilyy. Korkealuokkainen koulutusmateriaali jää kurssin jälkeen hyväksi kertausmateriaaliksi ja muistin virkistäjäksi.

 

RIITTÄVÄSTI KOULUTUSTA

Kaikille SOLIDWORKS-käyttäjille suosittelemme vähintään kuuden päivän peruskurssia (3 + 3 päivää) ja sopivan käyttökokemuksen jälkeen 1-4 päivää jatkokursseja. Jatkokurssit valitaan oman työn asettamien vaatimusten mukaan laajasta tarjonnastamme. Mallintamisen perusteet opitaan jo muutamassa kurssipäivässä. Niinpä opetuksemme muodostaakin tiiviin kokonaisuuden, jossa huomio kohdistuu paitsi mallintamiseen, myös koko tuotesuunnitteluprosessiin.

 

YRITYSKOHTAINEN KOULUTUS

Kaikki kurssimme on mahdollista järjestää myös yrityskohtaisina. Koulutuspaikkana voi olla CadWorksin modernit koulutustilat Järvenpäässä, yrityksenne omat tilat tai vaikka läheisestä hotellista varattu neuvotteluhuone. Tuomme paikalle kannettavat SOLIDWORKS-työasemat. Toki suunnittelijan on mahdollista käyttää koulutuksessa myös omaa työasemaa. Varsinkin SOLIDWORKS PDM- koulutukset toteutetaan usein asiakkaan omassa verkossa ja omilla työasemilla. Yrityskohtaisen koulutuksen etuna on luonnollisesti se, että voimme keskittyä juuri teidän suunnittelutarpeisiinne ja erityiskysymyksiinne. 

 

YRITYSKOHTAINEN RÄÄTÄLÖITY KOULUTUS

Yrityskohtainen koulutus voidaan räätälöidä kahdesta tai useammasta yleisestä kurssista niin, että kurssisisällöistä poimitaan vain teille tarpeellisimmat harjoitukset. Räätälöityyn kurssiin voi ja kannattaa esittää sisältötoiveita kurssiohjelmien ohi. Myös oman tuotemallin lähettäminen kurssimateriaaliksi on mahdollista. Kouluttajamme tutustuu materiaaliin etukäteen ja sovittaa harjoitukset siihen sopivaksi.

 

YRITYSKOHTAINEN SUUNNITTELUJÄRJESTELMÄKARTOITUS

Kartoituksen ensimmäisenä tehtävänä on selvittää millaisella prosessilla yrityksenne suunnittelu nyt toimii ja miten  suunnittelutieto liikkuu. Operaatioihin kuluva aika ja prosesseissa olevat haasteet on syytä nostaa pöydälle. Osana kartoitusta pyritään tunnistamaan toimintatavasta ja prosesseista sellaiset kohteet, joita optimoimalla saavutetaan parhaimmat tehostukset. Tyypillisesti tämä liittyy dokumenttien sisältämän tiedon siirtämiseen tietojärjestelmästä toiseen ja ylipäätään tiedon siirtämiseen myynnistä suunnitteluun ja suunnittelusta tuotantoon.

Suunnittelujärjestelmää uusittaessa on myös erinomainen mahdollisuus uusia prosesseja ja siten saavuttaa huomattavasti suurempi hyöty investoinnille. Suunnittelu määrittää vähintään 70% tuotteen kustannuksista hyvin aikaisessa vaiheessa tuotteen elinkaarta. Kuitenkin suunnittelukustannus on usein alle 20% kokonaiskustannuksista, joten säästöpotentiaalia on tyypillisesti enemmän tuotteen valmistusprosessissa kuin suunnitteluprosessissa. Tästä syystä koko organisaation kannattaa osallistua kartoitukseen. Kartoituksen tuloksena muodostamme yhdessä vision tulevasta järjestelmästä ja prosesseista sekä luomme aikataulun sen toteuttamiseksi.


NÄIN ASIAKKAAMME OVAT HYÖTYNEET TUOTTEESTA


Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 25.1.2021
Case Anstar: Automaatio ja simulointi vauhdittavat kasvua
Metalliyritys Anstar teki roiman ohjelmisto- ja teknologialoikan, jonka taustalla on vahva kasvustrategia. Liikevaihto ja henkilöstön määrä ovat olleet jo pitkään nousussa, ja saman trendin odotetaan …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 9.3.2022
Case Damastikoru: SOLIDWORKS toimii koruntekijälle paremmin kuin hyvin
Teollinen muotoilija Mauri Härkönen suunnittelee SOLIDWORKSillä koruja erittäin kovasta damastiteräksestä ja jalometalleista. Hän hyödyntää 3D-malleja sekä myynnissä että alihankkijayhteistyössä. Korusuunnittelijalle SOLIDWORKS soveltuu todella hyvin, koska …
Lue lisää

Pyydä tarjous

Kirjoita yhteystietosi ja kerro hieman mistä olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä.