Ota yhteyttä Tukipalvelu 

KONSULTOINTI

Konsultointi

Muista ohjelmistomaahantuojista poiketen meillä on omia suunnittelun automaatiota lisääviä ohjelmistotuotteita ja sitä kautta vahva ohjelmointi- ja tuotekehitysosaaminen. Tällä alueella emme luota ostopalveluihin, vaan meillä on yksiselitteisesti vastuu koko toimituksesta. Tunnemme edustamiemme ohjelmistojen toiminnan syvällisesti myös ohjelmointirajapintojen (API) tasolla ja tiedämme mikä on mahdollista ja mikä ei. Omien ohjelmistotuotteiden, kuten CustomWorks® ja AutomateWorks® lisäksi olemme kehittäneet asiakkaidemme tarpeisiin lukuisia yrityskohtaisia erikoissovelluksia. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat mm:

  • Tiedonsiirto yrityksen muihin tietojärjestelmiin (ERP, PDM, PLM)
  • Olemassa olevan tuotetiedon muokkaus ja siirto uuteen järjestelmään
  • Suunnittelun automatisointi
  • Teknisen laskennan ohjelmat ja käyttöliittymät

YRITYSKOHTAINEN SUUNNITTELUJÄRJESTELMÄKARTOITUS

Kartoituksessa selvitämme millainen yrityksenne suunnitteluprosessi on nyt ja miten suunnittelutieto liikkuu. Operaatioihin kuluva aika ja prosesseissa olevat haasteet kannattaa nostaa esille. Kartoituksessa pyritään tunnistamaan toimintatavat ja prosessit, joita halutaan tehostaa. Tyypillisesti tehostaminen liittyy dokumenttien sisältämän tiedon siirtämiseen tietojärjestelmästä toiseen ja ylipäätään tiedon siirtämiseen esimerkiksi myynnistä suunnitteluun ja suunnittelusta tuotantoon.

Suunnittelujärjestelmää uusittaessa on myös erinomainen mahdollisuus uusia yrityksen prosesseja ja siten saavuttaa huomattavasti suurempi hyöty investoinnille. Suunnittelu määrittää vähintään 70% tuotteen kustannuksista jo hyvin aikaisessa vaiheessa tuotteen elinkaarta. Kuitenkin suunnittelukustannus on usein alle 20% kokonaiskustannuksista. Säästöpotentiaalia on tyypillisesti enemmän tuotteen valmistusprosessissa kuin suunnitteluprosessissa, ja näiden säästökohteiden löytämiseen kannattaa keskittyä. Tästä syystä koko organisaation kannattaa osallistua kartoitukseen. Kartoituksen tuloksena muodostamme yhdessä vision tulevasta järjestelmästä ja prosesseista sekä luomme aikataulun sen toteuttamiseksi.


NÄIN ASIAKKAAMME OVAT HYÖTYNEET TUOTTEESTA


Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 12.10.2023
Case DGN Innovation: 3DEXPERIENCE tuo joustavuutta ja kustannustehokkuutta lisenssien hallintaan
DGN Innovation tekee mm. talotekniikka- ja rakennusalalla, puunjalostuksessa sekä kuluttajatuotteiden valmistuksessa toimiville asiakkailleen tuote- ja …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 2.4.2024
Case Arctic Rides: SOLIDWORKS otettiin käyttöön startup-ohjelmassa
Vuonna 2020 perustettu Arctic Rides Oy suunnittelee ja valmistaa uudenlaisia kevyitä sähkökulkuvälineitä. Yrityksen tunnetuin tuote …
Lue lisää

Pyydä tarjous

Kirjoita yhteystietosi ja kerro hieman mistä olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä.