Ota yhteyttä Tukipalvelu 

TIETOA MEISTÄ

Olemme 100 %:sti suomalainen SOLIDWORKS-jälleenmyyjä, jonka osaamisen takana on yli 25 vuoden kokemus.

CadWorksin työntekijät istuvat kuuntelemassa koulutusta.
It really is a pleasure to work with such a professional organisation. CADWORKS always puts the customer at the forefront of its strategy and is truly assisting in helping those companies improve their business processes.
James Aslin, Territory Sales Manager, Nordics and Baltics Dassault Systèmes SOLIDWORKS Corporation
Jotta suunnitteluvaihe olisi tehokas, kannattaa käyttää kaikkia mahdollisuuksia kehittymiseen uusien työtä tehostavien työkalujen omaksumiseksi. CadWorks tuottaa tässä meille hyvää palvelua. Heidän tarjoamansa koulutukset ovat monipuolisia ja heillä on ammattitaitoa syventyä SOLIDWORKSin ytimeen. He tarjoavat jatkuvasti uusia, liiketoimintaamme tukevia keinoja kehittyä.
Mika Pukari, ILOQ Oy
YLI  6
milj. euron liikevaihto
21
ammattilaista
YLI  300
vuotta CAD-osaamista yhteensä
4,6 / 5
työhyvinvointikyselyn kokonaisindeksi
95 / 100
tyytyväistä asiakasta
YLI  2400
juotua kahvikupillista kuukaudessa

KEITÄ OLEMME


Olemme 100 %:sti suomalainen SOLIDWORKS-jälleenmyyjä, jonka osaamisen takana on yli 25 vuoden kokemus. Tavoitteenamme on varmistaa, että järjestelmätoimituksemme, omat lisäsovellukset ja tekniset tukipalvelumme tuovat liiketoimintaasi hyötyjä, jotka konkretisoituvat nopeasti markkinoille saatavina ja kilpailukykyisinä tuotteina. Olemme vieneet läpi yli 1000 järjestelmätoimitusta eri aloilla toimiville ja eri kokoisille yrityksille.

Edustamamme SOLIDWORKS on maailman suosituin suunnitteluohjelmisto, joka kattaa 3D-mekaniikkasuunnittelun ja muotoilun lisäksi integroituja tuotteita mm. tiedonhallintaan, lujuus- ja virtaussimulointiin, dokumentointiin ja sähkösuunnitteluun. Järjestelmällä on Suomessa tuhansia asiakasyrityksiä ja maailmanlaajuisesti yli 6 miljoonaa käyttäjää.

ARVOT


Yhdessä tekemällä varmistamme, että asiakas saa nopean ja asiantuntevan avun. Mottomme tukipalvelussa: En vastaa ”ei pysty” mahdottomaltakaan kuulostavaan kysymykseen ennen kuin varmistan kollegalta!

Oli kyseessä sitten yhden käyttäjän yritys tai iso pörssiyhtiö, kaikki asiakkaamme ovat samanarvoisia ja ansaitsevat vastinetta investoinnilleen.

Pidämme henkilökunnasta hyvää huolta ja tavoittelemme pitkäaikaisia työsuhteita. Cadworksiläisen keskimääräinen työuran pituus onkin pitkälle yli 10 vuotta.

MISSIO


CadWorks toimittaa SOLIDWORKS-ohjelmistoja ja kehittää sitä tukevia omia lisäsovelluksia suunnittelevan ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. CadWorks auttaa asiakkaitaan menestymään kouluttamalla, konsultoimalla ja tukemalla kaikissa 3D-informaation hyödyntämiseen liittyvissä kysymyksissä.


LUE ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA


Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 2.4.2024
Case Arctic Rides: SOLIDWORKS otettiin käyttöön startup-ohjelmassa
Vuonna 2020 perustettu Arctic Rides Oy suunnittelee ja valmistaa uudenlaisia kevyitä sähkökulkuvälineitä. Yrityksen tunnetuin tuote …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 11.12.2023
Case Nparts: SOLIDWORKS olennainen osa yrittäjän päivittäistä työskentelyä
Nparts on valmistavalle teollisuudelle insinööri- ja tuotekehityspalveluita tarjoava yritys, jonka monipuolisiin palveluihin kuuluu mm. koneen …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Referenssi | 12.10.2023
Case DGN Innovation: 3DEXPERIENCE tuo joustavuutta ja kustannustehokkuutta lisenssien hallintaan
DGN Innovation tekee mm. talotekniikka- ja rakennusalalla, puunjalostuksessa sekä kuluttajatuotteiden valmistuksessa toimiville asiakkailleen tuote- ja …
Lue lisää
Selaa ajankohtaisia julkaisuja