Contact us Support 

ETÄKOULUTUS

  Osallistu CadWorksin kursseille etänä

  Osa kursseistamme järjestetään edelleen verkon yli, mutta ne ovat kaikkea muuta kuin perinteisiä yksinopiskeltavia online-kursseja. Kiitosta keränneet tutut ja kokeneet kouluttajat, pieni ryhmäkoko sekä käytännönläheinen ja yksilöllinen opetus säilyvät ennallaan. Osallistujat ovat läsnä kurssiluokassa virtuaalisesti. Saat yksilöllistä opetusta reaaliaikaisesti koko kurssin ajan, sillä kouluttajamme on fyysisesti läsnä kurssiluokassa. Hän seuraa kurssilaisten etenemistä ja opastaa harjoituksissa tarvittaessa.

  Näin etäosallistuminen koulutukseen toimi käytännössä:

   

   

  "Kokonaisuutena etäkoulutus toimi mielestäni paremmin kuin perinteinen koulutus.Osallistuminen kurssille kotoa oli mukavan rentoa. Teams-yhteydet toimivat mainiosti ja kotona työskentely oli sujuvaa: kahdella näytöllä pystyin seuraamaan Teamsia, käsittelemään malleja SOLIDWORKSilla ja täydentämään materiaalin omia muistiinpanoja. Lisäksi säästyivät matka-aika ja -kulut!"

  - Jaakko Rekola, Grid Solutions Oy  "Mielestäni etäkoulutus toimi vallan mainiosti. En muista, että olisi ollut mitään teknisiä ongelmia. Aluksi oli hieman kouluttajan äänen laadun kanssa virittämistä, mutta sekin ratkesi, kun kouluttaja vaihtoi headsetin. Kaiken kaikkiaan kokemus oli erittäin positiivinen. Minulla on kotona käytössä 4G-yhteys, ja se riitti ihan hienosti kaistan puolesta, vaikka samassa yhteydessä oli myös kaksi etäkoululaista hoitamassa koulutehtäviään yhtä aikaa"

  - Etänä CadWorksin visualisointikurssille osallistunut Hannu Mella-Aho, Lappset  "Kiitos Lari koulutuksesta. Olet alasi rautainen ammattilainen. Ilman koulutuksiasi ei minulla olisi tätä osaamista, jota olen päässyt jo hyödyntämään. Kiitos myös muille kouluttajille, joilta olen saanut koulutusta osalleni.Aikaisempaa kokemusta tästä alasta minulla ei ole ollut, eikä edes tietämystä. Tulin ihan puskista mukaan oman kiinnostukseni myötä näin 53-vuotiaana."

  - Kurssipalaute, kevät 2020

   

  "Kiitos koulutuksesta! Koulutus oli mielenkiintoinen ja toteutus koronatilanteestakin riippumatta olisi ollut hyvin toimiva. Olin suorastaan yllättynyt, miten hyvin koulutus onnistui etänä. Teillä oli hyvät ohjeet ja kurssin materiaalit tulivat hyvissä ajoin ennen kurssin alkua."

  - Simulation Professional -kurssilainen, kevät 2021