Contact us Support 

CadWorks tukee Framerya kasvun matkalla

REFERENCE | 12.11.2018

Article header image

Framery on suomalainen yritys, joka luo innovaatioita, kuten äänieristettyjä tiloja. Tällä hetkellä se on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Frameryn tuotteet tekevät työnteosta tehokkaampaa ja lisäävät onnellisuutta.

Framery käyttää SOLIDWORKS-ohjelmistoa tuotteidensa ominaisuuksien suunnittelussa sekä esittelyssä. Yrityksen kasvaessa myös SOLIDWORKSin käyttäjämäärä on kasvanut tasaisesti. CadWorks on toiminut Frameryn kumppanina yrityksen alkuajoilta asti, jolloin yritys oli vielä startup-yritys ja SOLIDWORKS-ohjelmiston käyttäjiä vain muutama. Käyttöönottotuen lisäksi CadWoks tarjoaa Framerylle jatkuvaa tukea ohjelmiston käytössä.

Katso videolta lisää yhteistyöstä:

SOLIDWORKS at Framery from Esko Simpanen on Vimeo.

YOU MIGHT ALSO BE INTERESTED


Article thumbnail
Blog | 28.6.2016
Onnistunut käyttöönotto: Alkukartoituksesta tukea SOLIDWORKS-ohjelmiston hankintaan
Ainoastaan suunnitteluohjelmaa tuijottaessa jätetään 80% järjestelmän mahdollisuuksista huomioimatta – huolellinen alkukartoitus selvittää asiakkaan tarpeet ja on onnistuneen SOLIDWORKS-ohjelmiston käyttöönoton edellytys. Onnistu näillä vinkeillä!
Read more
Article thumbnail
Blog | 19.1.2018
Vie suunnittelutiedonhallinta seuraavalle tasolle SOLIDWORKS Managen avulla
SOLIDWORKS Managen avulla hallitset nimikkeitä, projekteja ja prosesseja monipuolisesti ja otat ulos tarvitsemanne raportit päätöksenteon tueksi.
Read more
Article thumbnail
News | 12.9.2022
Alihankintamessut 27.–29.9.2022 Tampereella: Vieraile osastollamme C819
Jokasyksyiset Alihankintamessut ovat pian käynnissä, ja tietysti myös me olemme siellä. Osastomme sijaitsee tutulla paikallaan C-hallissa. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja juttelemaan vaikka entistä monipuolisemmista tavoista …
Read more