Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Pohjoinen Teollisuus 18.-19.5.2022 Oulussa: Vieraile osastollamme 718!

UUTINEN | 2.5.2022

Artikkelin otsikkokuva.

Kahden vuoden tauon jälkeen Oulussa järjestetään Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma, ja mekin olemme siellä. Tule jututtamaan asiantuntijoitamme ja samalla voit osallistua SOLIDWORKSillä suunnitellun Oura-älysormuksen arvontaan. Nähdään Oulussa!

Teemoinamme messuilla ovat mm. SOLIDWORKS 3D CAD, pilvipohjainen 3DEXPERIENCE, valmiit SOLIDWORKS Plus-paketit, Avaimet käteen -käyttöönotto, koulutukset ja viiden tähden asiakaspalvelumme.


Sopiva ja edullinen SOLIDWORKS-paketti kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin


Tarvitsetpa millaisen suunnitteluohjelman tahansa, meiltä saat juuri sopivan ja järkevän hintaisen SOLIDWORKS ratkaisun. Jos käytössänne ei ole palvelimia eikä niitä haluta hankkia, on pilvipohjainen 3DEXPERIENCE mainio ratkaisu. Isommille yrityksille, joissa käyttäjiä on paljon, SOLIDWORKS työpöytäversiona on hyvä vaihtoehto. Kauttamme saat omistuslisenssien lisäksi vuokralisenssejä, jotka voivat olla hyvä vaihtoehto esim. kesätyöntekijöille tai harjoittelijoille.

https://www.cadworks.fi/fi/products/

https://www.cadworks.fi/fi/3dexperience/

Plus-aloituspaketit helppoon SOLIDWORKS käyttöönottoon

Olemme tehneet SOLIDWORKS-ohjelmien käyttöönotosta helppoa suunnittelemalla kolme erilaista Plus-aloituspakettia. 3D CAD:in lisäksi pakettiin voi kuulua työkaluja revisionhallintaan, tiedonhallintaan, simulointeihin, testaukseen sekä erilaisten kaapelien, letkujen ja putkistojen suunnitteluun. Jokaiseen pakettiin kuuluu myös piirustusten numeroinnin ja tiedostojen nimeämisen automatisointiin suunnittelemamme CustomWorks. Olennainen osa Plus-pakettejamme ovat käyttöönottopalvelumme sekä tuki- ja ylläpitopalvelumme.

https://www.cadworks.fi/fi/products/aloituspaketit

Nopea, sujuva ja onnistunut ohjelmistojen käyttöönotto

Haluamme asiakkaidemme saavan hankkimansa ohjelmistot käyttöön nopeasti ja käyttäjien oppivan uusien työkalujen hyödyntämisen tehokkaasti. Näin asiakkaamme saavat tekemänsä ohjelmistoinvestoinnin tuottamaan ilman turhia viiveitä. Siksi emme ole pelkkä lisenssitoimittaja, vaan sitoudumme ohjelmiston onnistuneeseen käyttöönottoon jokaisen asiakkaamme kanssa. Tuemme käyttöönottoa perusteellisella koulutuksella ja osaavalla tukipalvelulla. Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa jatkuu tiiviinä myös käyttöönoton jälkeen.

https://www.cadworks.fi/fi/services/kayttoonottopalvelu

Monipuolisilla koulutuksilla lisää tehoa SOLIDWORKS käyttöön

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ja sertifioituja SOLIDWORKS kouluttajia. He tekevät läheistä yhteistyötä konsultointi- ja tukipalvelutoimintojemme kanssa, ja siksi koulutuksemme ovat erittäin käytännönläheisiä. Asiakkailtamme tulleet kysymykset ja palaute ovatkin nopeasti osana kurssiemme sisältöä. Kaikille avoimien koulutusten lisäksi toteutamme paljon yrityskohtaisia ja räätälöityjä koulutuksia. Koulutukset toteutamme lähikoulutuksina koulutustiloissamme Järvenpäässä tai yrityksen omissa tiloissa, taikka online-kursseina verkossa.

https://www.cadworks.fi/fi/services/koulutuspalvelut

Viiden tähden asiakaspalvelu

Meillä asiakasta ei jätetä yksin eikä Googlen varaan, vaan tukipalvelut ovat apuna ongelmatilanteissa. Hyvin toimiva ja osaava tukipalvelu onkin meille ylpeyden aihe, ja erotumme sillä kilpailevista ohjelmistotoimittajista. Ammattilaisemme auttavat asiakkaitamme monin tavoin yleisneuvonnasta henkilökohtaiseen etäopastukseen. Huolehdimme omalta osaltamme siitä, että asiakkaidemme työt etenevät ilman turhia hidasteita.

https://www.cadworks.fi/fi/services/tuki-ja-yllapitopalvelu

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma

Voit rekisteröityä tapahtumaan ja tutustua ohjelmaan sekä muihin näytteilleasettajiin jo etukäteen (https://pohjoinenteollisuus.expomark.fi/).

Nähdään toukokuun puolessa välissä Oulussa osastolla 718!

 

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 21.5.2018
Karkaako tuotteen kustannukset käsistä? Ota suunnitteluprosessi syyniin
Liian usein valmistetun tuotteen todelliset kustannukset selviävät vasta jälkilaskennassa. Kustannusten hallinta pitäisikin saada tuotua mukaan suunnitteluprosessiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 30.10.2017
Kokenutkin mallintaja saa tehoja työhönsä Perusteet-kurssilta
Nimestään huolimatta CadWorksin järjestämä Perusteet-kurssi ei ole tarkoitettu pelkästään vasta-alkajille. Kokenut mallintaja voi saada Perusteet-kurssista jopa enemmän irti kuin täysi aloittelija, joka joutuu keskittämään osan …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 19.3.2021
Miten minimoit massavoimat?
Mitä työkaluja käytät, kun haluat selvittää mekanismissa vaikuttavia voimia? Entä, miten lähdet optimoimaan rakennetta niin, että voimat olisivat mahdollisimman pienet? Näytän yksinkertaisella mäntämekanismilla, miten sen …
Lue lisää