Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Pohjoinen Teollisuus 22.–23.5.2024 Oulussa: Nähdään osastolla 728!

KAMPANJA | 9.4.2024

Artikkelin otsikkokuva.

Pohjoisen Suomen suurin teollisuustapahtuma järjestetään toukokuun lopulla Ouluhallissa. Paikalla on 350 näytteilleasettajaa, ja tietenkin myös me olemme siellä. Sinulla on siis mainio tilaisuus käydä jututtamassa asiantuntijoitamme ja kuulla miten voimme auttaa sinua tekemään töitäsi milloin ja missä haluat. Kannattaa myös osallistua messuarvontaamme.

Tämän päivän työarkeen kuuluu yhteistyö lähellä ja kauempana olevien työkavereiden ja kumppaneiden kanssa. Asiat on saatava hoidettua sujuvasti niin paikallisissa kuin globaaleissakin verkostoissa.

Meillä on keinomme auttaa siinä, että saat tehtyä työsi koska vaan ja missä vaan. Onnistuuko se erämaassa tai leirinuotiolla? Tule käymään messuosastollamme, ja kuulet lisää.

 

Osallistu reppukanootin arvontaan!

Olemme messuilla eräilyhengessä, ja arvomme messuvieraidemme kesken reppuun pakattavan Packraftin ja varustepaketin. Packraft on ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava kanootin kaltainen lautta. Sillä on tulevana kesänä mukava lipua etätöihin tai lomailemaan. Jo tämä on hyvä syy suunnata osastollemme.

 

Pilvipalveluiden myötä sinulla on täydellinen vapaus tehdä mitä haluat ja missä haluat yhdessä tiimisi kanssa

SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE® -tuotteissa on paljon etä- ja tiimityön mahdollistavia ominaisuuksia. Käytettävissä on toimintoja, jotka helpottavat mm. 3D-jakamista, merkintöjen tekemistä, datan säilyttämistä, piirustusten tarkastelua ja vaivatonta tiedostojen hallintaa.

Kaikkiin uusiin SOLIDWORKS Desktop CAD -lisensseihin lisenssityypistä riippumatta sisältynyt pilvipalvelu. Aikaisemmin hankittuihin SOLIDWORKS Desktop -lisensseihin pilvipalvelut saa päivityksellä.

 

Meiltä saat lisenssit ja tarvitsemasi tukipalvelut

SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE® -ohjelmistojen lisäksi olemme kehittäneet CustomWorksin ja muita omia ohjelmistoja, jotka auttavat tehostamaan työskentelyä entisestään. Selvitämme ohjelmistotarpeesi, ja tarjoamme sinulle parhaiten sopivan ohjelmistokokonaisuuden.

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi tukipalvelut, jotta suunnitteluohjelmistojen käyttöönotto ja käyttö sujuvat ilman turhia hidasteita ja murheita. Palveluihimme kuuluvat ohjelmistojen käyttöönottopalvelut, koulutukset, konsultointi ja viiden tähden asiakaspalvelu.

 

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma Ouluhallissa 22.–23.5.2024

Tapahtuman ohjelma, näytteilleasettajat ja muuta lisätietoa: https://pohjoinenteollisuus.expomark.fi/

Rekisteröidy tapahtumaan jo etukäteen: https://visit.messukeskus.com/registration/Registration/Login?id=564-24075-1854

 

Nähdään CadWorksin osastolla 728!

Haluatko kuulla lisää pilvipalveluista, SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE® -tuotteissa, CustomWorksistä, koulutuksista, viiden tähden asiakaspalvelusta taikka osallistua arvontaan? Tervetuloa osastollemme Ouluhallissa, ja jutellaan lisää.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit tarjouksestamme, kirjoita yhteystietosi ja kerro tarpeistasi. Olemme sinuun yhteydessä!

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 25.5.2016
Virheetön suunnittelu - illuusioko?
Moniko on tulostanut piirustuksen ja huomannut ruudullaan olevassa kuvassa puutteita? Itselläni kävi näin yhdeksän kertaa kymmenestä kun tein työkuvia. Jokaista valmista kuvaa kohden tulostin vähintään …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 30.10.2017
Kokenutkin mallintaja saa tehoja työhönsä Perusteet-kurssilta
Nimestään huolimatta CadWorksin järjestämä Perusteet-kurssi ei ole tarkoitettu pelkästään vasta-alkajille. Kokenut mallintaja voi saada Perusteet-kurssista jopa enemmän irti kuin täysi aloittelija, joka joutuu keskittämään osan …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 19.3.2021
Miten minimoit massavoimat?
Mitä työkaluja käytät, kun haluat selvittää mekanismissa vaikuttavia voimia? Entä, miten lähdet optimoimaan rakennetta niin, että voimat olisivat mahdollisimman pienet? Näytän yksinkertaisella mäntämekanismilla, miten sen …
Lue lisää