Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Case KITO ERIKKILA: Piirustusten ja 3D-malleja sisältävien tarjousten tuotanto moninkertaistui AutomateWorksin avulla

REFERENSSI | 10.1.2020

Artikkelin otsikkokuva.

KITO ERIKKILA tehosti myyntiään AutomateWorks -työkalun avulla, kun piirustusten ja 3D-malleja sisältävien tarjousten tuotanto moninkertaistui. Web-myyntikonfiguraattoriin yhdistetty AutomateWorks tuottaa kuvia tarjouksiin muutamassa minuutissa.

CadWorksin kehittämä AutomateWorks-automaatiotyökalu voi tehostaa yllättävällä tavalla paitsi suunnittelua myös yrityksen myyntiä. Nostolaiteyritys KITO ERIKKILAlla on siitä tuoretta kokemusta, sillä viimeisin yhteistyöprojekti CadWorksin kanssa koski suunnittelussa massaräätälöinnin apuna olevan AutomateWorksin yhdistämistä KITO ERIKKILAn omaan web-pohjaiseen myyntikonfiguraattoriin.

 

Automateworks automatisoi suunnittelun rutiinitehtäviä

CadWorksin kehittämä AutomateWorks vähentää merkittävästi suunnittelun rutiinitehtäviä, kuten mittamuutosten tekoa ja dokumenttien tulostusta. Automaattimallinnus nopeuttaa suunnittelun läpimenoaikaa parhaimmillaan jopa 99,5 %. Massaräätälöinti on nostolaitteita suunnittelevan ja valmistavan KITO ERIKKILAn arkipäivää, ja AutomateWorks onkin ollut yrityksessä suunnittelijoiden käytössä jo pitkään. Suunnitteluautomaatin tuottamat rakennepiirustukset ja 3D-mallit haluttiin kuitenkin saada myös myynnin käyttöön linkittämällä AutomateWorks KITO ERIKKILAn web-pohjaiseen myyntikonfiguraattoriin. Järjestelmien yhteistyö hoituu siten, että konfiguraattorista lähtee käsky AutomateWorksiin, joka tuottaa tilatut kuvat ja välittää ne takaisin web-konfiguraattoriin.

Järjestelmien integrointiprojekti on nyt maalissa, ja tulokset näyttävät hyviltä. Kehitystyötä tehtiin molemmissa yhtiössä rinta rinnan. KITO ERIKKILAssa kehiteltiin ensimmäistä omaa web-konfiguraattoria serveripohjaisen tilalle, ja  CadWorksissa toteuttiin KITO ERIKKILAsta saatuja toiveita AutomateWorksin suhteen. CadWorksillä ”homma lähti vähän lapasesta”, kuten CadWorksin toimitusjohtaja Esko Simpanen kertoo:

”Käytännössä koodasimme koko moottorin uudestaan. Otimme käyttöön uudet, entistä paremmat ohjelmointi- ja web-teknologiat. Mutta nyt meillä on huikeasti parempi versio ohjelmistosta tarjottavana asiakkaille.”

 

Automateworks toi tehoa myynnin tukeen

Lempiäisen mukaan kehitysprojektin tavoitteena ollut tehokkaampi myynnin tuki on toteutunut hyvin. Jälleenmyyjät käyttävät konfiguraattoria eri puolilla maailmaa ahkerasti, ja AutomateWorksin avulla tarjouksiin saatavat piirustukset ja 3D-mallit lisäävät tarjousten laatua merkittävästi. Aina on tietysti myös parantamisen varaa, ja kehitystyö jatkuu edelleen esimerkiksi käyttöliittymiin, komentojonoihin ja käyttöoikeuksiin liittyvissä asioissa.

 

Lue lisää uudesta AutomateWorks 6 versiosta täältä

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Uutinen | 12.9.2022
Alihankintamessut 27.–29.9.2022 Tampereella: Vieraile osastollamme C819
Jokasyksyiset Alihankintamessut ovat pian käynnissä, ja tietysti myös me olemme siellä. Osastomme sijaitsee tutulla paikallaan C-hallissa. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja juttelemaan vaikka entistä monipuolisemmista tavoista …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 18.10.2016
Bugi ja kuinka se korjattiin
AutomateWorksista on julkaistu päivityspaketti, joka korjaa joitain asiakkaita häirinneen yhteensopivuusongelman SOLIDWORKSin ulkoisen design tablen kanssa.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 9.8.2016
Lisenssi harkinnassa? 3 pointtia, jotka sinun täytyy tietää
Kun yritykset hankkivat uutta suunnittelujärjestelmää, yllättävän moni kuvittelee selviävänsä pelkän ohjelmiston ostamisella. Se on vähän sama kuin ostaisi ralliauton ja hyppäisi rattiin ilman, että kukaan …
Lue lisää