Ota yhteyttä Tukipalvelu 

Kiitos messuvieraillemme Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa!

UUTINEN | 10.6.2024

Artikkelin otsikkokuva.

Joka toinen vuosi pidettävässä Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa puhuttivat Pohjois-Suomelle ja koko maalle tärkeät aiheet eli vihreä siirtymä, energia, vety, tuulivoima, teollisuuden kyberturva, pohjoisen Suomen suurhankkeet, kunnossapito, kaivosteollisuus ja huoltovarmuus. Kahden päivän aikana tapahtumassa kävi lähes 4 000 vierasta ja n. 1 500 näytteilleasettajaa. Ouluhallissa riitti siis kuhinaa!

Meilläkin oli messuilla ilo tavata uusia ja vanhoja tuttuja. Osastollamme kävi satoja messuvieraita. Luonnollisesti meillä puhuttiin SOLIDWORKSistä, 3DEXPERIENCEstä, CUSTOMWORKSistä, 3D-mallintamisesta, tiedonhallinnasta, pilvipalveluista, tuki- ja käyttöönottopalveluistamme, koulutuksistamme ja kevyemmistäkin aiheista. Messut ja mukavat kohtaamiset täyttivät odotuksemme.

Osastollamme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden henkilöiden kesken arvottiin eräteeman mukaisesti Packraft reppukanootti. Kanootin voitti Jesse Veteli Kemistä. Onnea voittajalle!

Lämmin kiitos jokaiselle messuvieraallemme!

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS


Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 16.8.2018
Vain taivas on rajana! Hyödynnä PDM Professionalin työtä tehostavat lisäominaisuudet
SOLIDWORKS PDM Professional tuo käyttöösi Standard-versiosta tutut ominaisuudet rajoittamattomina ja tukun lisäominaisuuksia helpottamaan jokapäiväistä työtä.
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 9.10.2017
Järkeistä tietokonehankinta ja säästä rahaa oikeissa paikoissa
Uuden tietokoneen hankinnassa kannattaa käyttää harkintaa, koska hyvällä hankinnalla takaat työtehon ja työskentelymukavuuden, mutta myös …
Lue lisää
Artikkelin pikkukuvake
Blogi | 16.2.2018
Hyödynnä SOLIDWORKSin työtä helpottavat ominaisuudet – vertaile dokumentteja Compare-toiminnolla
SOLIDWORKSissa on sisäänrakennettuna ominaisuus, jolla suunnittelija voi vertailla kahden SOLIDWORKS-tiedoston tai konfiguraation eroja. Toiminto purkaa …
Lue lisää
Selaa ajankohtaisia julkaisuja